Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A focicipőknél mi a különbség...

A focicipőknél mi a különbség a különböző típusok között? Itt vannak példák, hogy mire gondolok.

Figyelt kérdés
[link] [link] [link] [link]
2011. jún. 7. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A kinézet és a márka,amúgy az összes foci cipő stoplis.
2011. jún. 7. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
A stoplik típusára gondoltam.
2011. jún. 7. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:

minel nagyobb a stopli, annal melyebb, lazabb talajra jo. A gumistoplis mar kevesbe hasznalatos,de ha nem dagonya a palya, jok nagyon, kevesbe balesetveszelyesek. Ha csak kis korok vannakrajta, az mufure jo, meg salakra. A sima talpu az terembe. :) mihez kell?

20/l

2011. jún. 7. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Füves pályára, csak nem tudom eldönteni, hogy cserélhető stoplisat vagy műanyagot vegyek. Arról nem is beszélve, hogy mindegyik cipőn különböző számú stopli van.
2011. jún. 8. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
ennek a kérdésnek szerintem a sport témakörben a helye -.-"
2011. jún. 8. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
gumit vegyel szerintem, aminek a sarkan is van stopli.. Azzal jobb a tapadasod, bar ha csatar vagy es gyorsabb futas kell, akkor eleg ha keves a hatso stopli.. A fem stoplisokkal az a baj, hogy tenyleg nagyon serules veszelyes.. milyen posztra kell?
2011. jún. 8. 22:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Középpályás
2011. jún. 9. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor sztem gumistoplis, es legyen hatul is. Fogja a labad jol. :) aztan ugyesen:))

20/l

2011. jún. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!