Szeretnék "páwa" lenni. Milyen ruhákat tudtok ajánlani amik jól néznek ki és divatosak?
csak mert mindig is ilyen stílust akartam, csak nem volt rá pénzem, idén már dolgozom tescoban úgyhogy lesz pénzem rá, csak nem nagyon tudom mit hol lehet venni, mert megvan az elképzelésem csak nem tudom hol keressem.
16/F
elképzelésem:
fa kereszt feketezsinóron a nyakban
fehér, ülepített nadrág
fehér, feliratos/mintás póló (mondjuk olyan ed hardy féle)
tornacipő
pitbullos napszemüveg
fehér baseball sapka
ez az egyik változat, a másik
laza térdig érő rövidnadrág,
kapucnis pulcsi,
fehér baseball sapka
tornacipő
kb ezekre a fickókra akarok hasonlítani:
ötletek?
Bár tudom nem ez volt a kérdés ,de ez a "páwa" dolog elég gáz ,de természetesen ez a te dolgod.
Ha pesti vagy akkor Váci utca ott mindent megtalálasz, szerintem ezeket a ruhákat össze tudod szedni Zara,Pull&Bear,Bershka,Retro(hát nem tudom mennyit keresel ,de ha szerencséd(!) van akkor egy ilyen összeállítás ezekben az üzletekben megvan 40ezer ft-ból)H&M( itt viszonylag olcsóbbak).Remélem tudtam segíteni.
De jó, hogy nem most vagyok fiatal!
Ezeknek a fiúknak mi bajuk van? A második képen lévő elfelejtette felhúzni a nadrágját???
Ez a divatos?? O.o
Zselézett haj,izompóló,csőnaci,ülepes naci,menő szemüveg,sapi.És persze az alsógatyádat mutogasd a fél világnak!:D
Hol öltözködj? Bershka,Retro,H&M,C&A,Pull&Bear.
Szóval nem lesz olcsó mulattság:)
szia! feltetted már magadnak a kérdést, hogy miért akarsz páwa lenni? mi tetszik azokban az emberekben akik ilyenek? és miért akarsz te is olyan lenni? miért van bennük, ami benned nincs? vagy mi van benned amik bennük nincs?
tudom, hogy ennyi évesen számít, hogy mit mond a külvilág. de légy önmagad inkább!
Nem értelek kedves kérdező...hiszen milyen ötletet vársz amikor linkeltél be cuccokat? Hát ezek szerint tudod mit szeretnél..ja és hogy hol?
Plaza
Árkád
Westend
Aréna
Gondolom tudtad hogy ezt jelenti a PÁWA.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!