Miért gondolják sokan úgy, hogy a leggings még mindig
divat?
nincs converse-em de a tesómnak van és képzeld 2 év alatt ugyanúgy tönkrement neki mint bármely cipő... mondjuk ha neked nem egy van akkor nyilván van kb 3 ami azt jelenti h 3szor annyi idő alatt fog szétmenni. és képzeld aki megbecsüli a pénzt és nem szórja, az tudja h ilyen hülyeségekre nem érdemes elkölteni, mert egyrészt semmi nőies nincs benne, másrészt minőségtelen ötlettelen tömegcikk... semmi bajom a világmárkákkal pl egy nike cipő elhiszem h jó, abban még néha anyag is van. de ezt a converse cipőt egyrészt pofátlan lopásnak akik meg megveszik azok feléről hülyeségnek, pénzszórásnak és kényszeres beilleszkedési vágynak tekintem. ha hozzád ez illik az nagyon jó de akkor mit vagy kiakadva h másra meg a leggings illik...
2011. jún. 5. 17:28
Én Angliában lakom, most voltam kint 2 hónapot Amerikában (New Yorkban), itt Angliában is és az USA-ban is nagyon sok lányon/nőn láttam, divatosak voltak, szerintem még mindig divatban van, és nem is néz ki hülyén...
2011. jún. 5. 17:43
volt hogy nem egyszerre volt 3 cipőm, tehát hülyeség amit mondtál :) (tudod, megveszek egy cipőt, hordom 3 évig, megunom vagy elhasználódik, veszek másikat... :) mondjuk most 4 pár van)
nem nőies.. és? nem mindenki akar az lenni
"minőségtelen ötlettelen tömegcikk" elárulom, hogy minden tömegcikk amit ilyen boltokban árulnak :)))) szóval ez a te cuccaidra is elmondható.
na mindegy. idiótákkal nem érdemes vitatkozni
2011. jún. 5. 18:07
milyen boltokban? nézd lehet h a H&M vagy a promod pl tömegcikk de legalább látszik a ruhákon (jó nem mindegyiken, néha koppintanak egymásról), hogy itt vmi divattervező azér legalább kicsit agyalt ezen. meg ha még tömegcikk is, azért elég kevés a valószínűsége h szembejön velem ugyanolyan ruha, mint az h converse cipő jön velem szembe ami a sok kis emoson kötelező kellék. de amúgyis, honnan tudod h hogyan öltözködöm? sok helyen veszem a ruháimat, turiban is szoktam vásárolni, és egy csomó ékszerem ami van, a barátnőm csinálta.
jó hát nemtom te mit csináltál a cipődben lehet h csak ültél egész nap, azóta megkérdeztem a tesómat és neki igazából 1,5 év alatt ment tönkre úgyhogy mindennap használta.
úgyhogy fenntartom h minőségtelen és ötltettelen, és igen azok akik ilyet hordanak és van pénzük inkább költenék a pénzt egyedi ruhadarabokra ha annyira egyedinek akarnak tűnni.
2011. jún. 5. 18:28
Miért gondolják sokan azt hogy még divat? Talán azért mert még divat! Az hogy téged idegesít az a te egyéni problémád.Az hogy az embereknek nincs saját ízlése? Az emberek kb 90%-a boltokból öltözködik,tehát nagyon könnyen lehet az,hogy valakin olyan ruha van mint pl rajtam,mert ő neki is az tetszett meg, és azt vásárolta meg tehát, ugrott az egyéni öltözködés.Én nem azért hordom a leggingset mert divatozni akarok,hanem mert tetszik,és kényelmes,és jól variálható.Nem tudom milyen külföldi országokban jártál,de én azt láttam hogy a nyugati országokban is sokan hordják még. Azzal is vitatkoznék hogy a magyar nők csőlátóak öltözködés terén,volt a tévében az egyik adón,egy müsor ahol külföldi turistákat kérdeztek pesten,a magyar lányok öltözködéséről,szinte mindegyik azt mondta hogy csinossan öltözködünk.
2011. jún. 6. 11:58
Nem igazán vágom, miért nézne ki egy nő "szakadtnak" a leggingsben...én is hordom, mert szerencsére szép lábakkal és kerek fenékkel áldott meg a sors, és sokkal jobban nézek ki benne, mint mondjuk egy most divatos lógó ülepű nadrágban, ami mondjuk nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik. Sokkal inkább szakadtnak tűnik egy nő ezekben, mint egy tapadós leggingsben, amihez felvesz egy hosszabb jól megválasztott felsőt. És ha divat, ha nem, én akkor is hordani szoktam, nem az érdekel, hogy mi a legújabb trend, és hogy külföldön hogy öltöznek a nők. És szerintem ezzel az a többi nő is így van, akik hozzám hasonlóan felveszik a leggings-et. Lehet, hogy sokan nem jól hordják, mert rövid pólót vesznek fel hozzá, vagy ilyesmi, ez az ő egyéni szoc problémájuk. Bár az én leggings-em farmer hatású, és csípő fazonú, így jól néz ki egy sportosabb tapadós pólóval és sportcipővel is. :)
2011. jún. 6. 13:13
Mert még az. A feleségem is hordja,de nem azért mert ez a divat,pláne nem ribanc,hanem mert kényelmes és csinos. Ha téged annyira zavar,ne nézz rá olyan lányra akin ez van.
2011. jún. 6. 23:59
28/32 A kérdező kommentje:
jajj dehogy vártam én (egy két kivétellel) értelmes válaszokat.:) csak nagyon érdekeltek a vélemények. Akik pedig a "stílus" szót azzal keverték butuska módon össze, hogy az ember magának varrja a ruhákat,vagy vintage cuccokban járkál, hááát.. az tényleg inkább hordja a cicanadrágot.:D XD
Gyerekek stílusosan öltözködni nem annyit tesz: magamnak varrom/méregdrága. Annyit tesz, hogy a saját egyéniségemet mutatom meg a ruhával amit viselek, függetlenül attól divat-e vagy sem.
Igazából csak azt szerettem volna látni mennyi itt a birka. Aki megy a nagy tömeg után. A válaszokkal meg vagyok elégedve.:D Köszönöm.
hát megláttad kedves kérdező...sok mindenben egyetértek veled...még abban is, hogy számomra is kezd eszméletlenül unalmassá válni ez a cicadolog sztori...ahhoz valami nagyon durván kell kinéznie, hogy én is felvegyem...de azért attól, hogy mások hordják ezt nincs ezzel gond:) tud jol kinézni...kényelmes...persze az fuj ha egy nem épp tul vékony, jó alaku nőn látjuk ezt főleg rövid felsővel és gumis övvel ami méginkább kinyomja hájacskáját:) a stilussal kapcsolatban meg teljesen igazad van:):):)...vagy mész és belépsz vhova ezáltal nem maradsz észrevétlen, vagy átlagos maradsz...vagy csunya...hát ez a stilus...a kisugárzás...:)
22L
2011. jún. 8. 08:40
Kedves kérdező! Látom te úgy gondolod,hogy a te véleményed a tuti. Miért kell valakinek stílusosan a saját egyéniségét tükrözően öltözködni? Nem lehet csak szimplán csinosan nőiesen? Azt hogy meg birkának nevezed azokat akik felvesznek olyan ruhadarabot, amit mások is viselnek sértő,és téged jellemez. Nem kötekedni akarok,de nem úgy kellene gondolkodnod hogy ami neked nem tetszik,az nem jó. Nekem pl.nagyon nem tetszik a sok zsebes nadrág,de nem nézem le,és nem nevezem birkának azokat akik ilyeneket hordanak. Fogadd el hogy a társadalom,nem biztos hogy a te ízlésednek megfelelően öltözködik.
2011. jún. 8. 09:29
Kapcsolódó kérdések: