Miért gondolják sokan úgy, hogy a leggings még mindig divat?
"Nekem van saját stílusom"
Magad varrod a saját egyedi tervezésű ruháid?:DDDDXDDDDD:DDD
mindenbizonnyal... még a cipőid is te készíted! azta:d
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:17
honnan tudod, hogy nem? mert én pl. igen, a varrás a hobbim. a cipőket persze veszem, de van néhány készíttetett is.
kérdező: mutasd már meg, hogy te milyen "egyedi" ruhákba szoktál mászkálni.
amúgy nekem nagyon tetszenek a leggings-ek, na meg mi az, hogy az embereknek nincs saját ízlése? mindenkinek van saját ízlése, de senki nem tehet arról, hogy másnak is tetszik... attól nem fogok bohócnak öltözni, hogy "egyedi" legyek.
most miért kell baszogatni a kérdezőt? :D
engem is zavarnak a leggingsek, főleg amikor valaki egy rövid pólóval veszi fel, és kb olyan mintha alul nem is lenne rajta semmi. jó annyira nem érdekel, csak szerintem undorítóan néz ki.. :D
és attól, hogy valaki boltban vásárol, még lehet 'egyedi' úgy, hogy ügyesen válogatja össze a ruháit. de az ilyen alap p.icsáknak ezt hiába magyarázzuk :D
a converse cipős okos gyereknek: egy kínai sz.ar cipő nem bírja ki 3-4 évig mindennapos használat mellett :)
kérdező: nem vagy egyedül :) de látod, már az első válaszoló mennyire undorítóan írt a kérdésedre... ne is várj itt többet szerintem
17/L
a converse cipős okos gyerek vagyok:
egyrészt a converse se bírja 3-4 évig márészt az árából 15 kínai tornacipőt veszel. nem azt mondom h vegyünk kínai hamisítványt egy jó minőségű sportcipőnél vagy egy szép minőségi magassarkúért ki lehet adni azt a pénzt, de könyörgöm ami pontosan ugyanaz mint a kínai és pofátlan sok pénzt kérnek érte, annak szégyen odahajigálni a pénzt. de örülhetsz h megvett téged magának Amerika, mert ott ilyenek az emberek, h akármilyen sz*r dolgot megvesznek ha DRÁGA, mert ők attól k*rva EGYEDIek lesznek. ja és még stílusuk is lesz! megveszik maguknak a STÍLUSt. észre se veszik h micsoda marketinget nyomnak le a torkukon. lásd iPad, meg a többi sok amcsi majmolás cucc. ha viszont valaki leggingset mer felvenni, mert az olcsó, és használható dolog, az máris, szakadt???
ja igen, akkor nekem biztos valami különleges cipőt adtak el, mert nekem nem 1 converse cipőm van ami már 3 éve megvan :))) (és nem heti 1x hordom őket...)
szó sincs arról, hogy mi megvettük a 'stílust' magunknak. de ha hozzánk ez illik, és van rá pénzünk akkor nem vehetjük meg mert te azt hiszed, hogy sz.ar? :D (gondolom nem volt még converse cipőd...)
amúgy attól meg te se leszel jobb, hogy különcködsz azzal, hogy szidod pl. az ilyen világmárkákat.... na mindegy. attól még undorítóan néz ki a leggings, de te nyugodtan hordhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!