Elmenjek ebben a ruhában bulizni?
tegnap vettem ilyen ruhát, csak feketében, és nincs rajta ilyen masni..és hát bnőm ma kijelentette, h ő nem fog venni miniruhát, hanem csak egy egyszerű felsőben jön cicanacival. Sőt, akikkel még megyek, nem hiszem h ők is kicsípnék magukat. Most akkor én se vegyem fel ezt a ruhát?:/ vagy ti felvennétek azért?
óó szerintem nagyon szuper a cucc és még jó hogy vedd fel! (bár a cipő nekem személy szerint nem tetszik..)
21/L
Még annyi hogy konkrétan Siófokon megtalálható a tizenéves korosztály hatalmas része az aktuális divatban, ami jelenleg a cicanaci meg a tunika vagy hosszú póló....de megtalálható a huszonévesek nagy része is miniruhában szóval egyikőtök sem fog kilógni, sem te, sem a barátaid.
És akkor még hozzáteszem hogy a strandon sokáig maradó parton heverészők nagy része is elvegyül az esti forgatagban tanga-strandpapucsban és strandruciban, vagy rövid farmerban bikinifelsővel :) Imádom Siófokot pont azért mert mindig forgatag van :)
En siman felvennem.
De nekem a pink valtozat is bejonne, ha bulirol lenne szo.
En nem vagyok mar fiatal, most vagyok a noiessegem csucspontjan, szoval siman felveszek ilyen ruhakat ha bulizni megyunk. Megmondom oszinten, hogy en nem szoktam korbekerdezni a tarsasagot, hogy ki mit vesz fel, azt nezem, hogy en miben tudnam magam eppen akkor elkepzelni es miben erzem jol magam.
Nekem nagyon tetszik, hajrá.!
Ha kinövöd, majd nekem adod?:")
15/L
persze tied lehet :D itt csak az a baj h én már nem növök sehova xdd
köszönömm a válaszokat(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!