Elmenjek ebben a ruhában bulizni?
Figyelt kérdés
tegnap vettem ilyen ruhát, csak feketében, és nincs rajta ilyen masni..és hát bnőm ma kijelentette, h ő nem fog venni miniruhát, hanem csak egy egyszerű felsőben jön cicanacival. Sőt, akikkel még megyek, nem hiszem h ők is kicsípnék magukat. Most akkor én se vegyem fel ezt a ruhát?:/ vagy ti felvennétek azért?
2011. jún. 4. 11:56
1/20 anonim válasza:
Attól függ milyen helyre mentek. Lehet nem venném fel a helyedben, ha a baráti társaság sem öltözik ki nagyon. Kellemetlenül érezném magam.
2/20 anonim válasza:
ha jól érzed magad benne, vedd fel! ne érdekeljen, hogy más mibe van, ha neked tetszik :) jó bulizást!
3/20 anonim válasza:
Ugyan ilyen ruhám van nekem is feketébe..:-) Attól függ hova szeretnéd felvenni.De ha jól érzed magad benne akkor mért ne?!:D jó szórakozást.
4/20 A kérdező kommentje:
háát eddig úgy néz ki h Siófokra Captain Morgen-be.
ja én is ezen filozok hogy kellemetlenül érezném magam, de azért Siófokra csak nem megyek slamposan(: Nem is értem a többieket. De szerintem felveszem akkor(:
köszi a válaszokat
és köszi, biztos jó buli lesz :D
2011. jún. 4. 12:07
5/20 anonim válasza:
sztem ez egy tökéletes partiszerkó
7/20 anonim válasza:
feketében elmegy. pinkben már nem venném fel. max ne aggasd magad tele kiegészítőkkel és szolidabb cipőt vegyél, akár laposat. szerintem azzal pont jól mutatna, nem lenne túlöltözés.
8/20 A kérdező kommentje:
ilyen magassarkut akarok venni hozzá, kiegészitőnek meg cak egy ezüst nyakláncra meg egy karkötőre gondoltam.
köszi a válaszokat(:
2011. jún. 4. 12:28
9/20 A kérdező kommentje:
*csak
2011. jún. 4. 12:28
10/20 anonim válasza:
Azért Siófok nem a Riviéra vagy a Soho, hogy slampos legyen a leggings egy felsővel.....mindenki úgy megy ahogy neki kényelmes és amiben legfesztelenebbül érzi magát. Ne a többieket szóld le amiért neked elegánsabb az ízlésed, felveheted ha akarod hiszen a bulizás lényege hogy a lehető leginkább önmagad legyél a lehető legkedvesebb szerkódban. Nem kell összeöltözni, végülis azért ők nem mackóban mennek te meg esküvői ruhában szóval azért égbekiáltó különbségek nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!