Más is érez így, vagy csak én? Úgy érzem megbántam, hogy megvettem egy ruhát, olyan rossz kedvem van, félek nem fogom hordni.
Ma voltam vásárolni, és eléggé el vagyok keseredve, mert bőr (bőrszerű) kabátot "akartam" venni" de egyik sem tetszett igazán magamon. Találtam helyette egy nem bőr, kapucnis felsőt, ilyen szőrös, mindegy lényegtelen jól néz ki, de végülis nem kabát, és egy picit is rövid is rám. Úgy érzem megbántam, hogy megvettem, olyan rossz kedvem van, félek nem fogom hordni. Kicserélni nem tudom, mert ez az egy volt belőle.
Ja és vettem egy bőr(szerű) nadrágot is, elég szűk, de hát annak ilyennek kell lenni nem? Mikor felvettem a barátomnak, azt mondta elég érdekes nem erre számított. Olyan szomorú vagyok, kidobtam az ablakon egy csomó pénzt, és lehet hordani se fogom...
Én is vettem már párszor ilyeneket, amiket aztán nem hordtam egyszer sem. Egyszer egy nadrágot vettem 10ezerért, de nem hordtam, mert nem állt jól. Kabátot is vettem már így.
Most már amikor elmegyek vásárolni, mindig megkérdezem magamtól, hohy tényleg szükségem van-e erre, jól meggondolom és úgy döntök.
Én is most bőrkabátok után rohangálok, de csak blézeres bőrkabátot találtam. Fel is próbáltam, aztán erra gondolta, hogy nekem nem is ilyen kellene, hanem valami sportosabb, így ott hagytam szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!