Ciki ha mondjuk valaki ballagásra fekete tütüt vesz feel?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 17:43
11/15 anonim válasza:
05-30 21:11-nek:
Te szerencsés! Honnan tudod, hogy nem nyolcadikos ballagásról van szó? -.-"
Amúgy meg, ha te ilyenen szeretnél menni ballagásra akkor csak nyugodtan. :) Nehogy már mások mondják meg, hogy mit vegyél fel. :) És szerintem meg egyáltalán nem ciki...
12/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, mindenki úgy öltözik fel ahogy jól érzi magát, és ízlésesen is lehet tütüt viselni.
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem, feltéve, ha a balett iskolával ballagsz, és a hattyú halála c. táncot kívánod előadni.
14/15 anonim válasza:
szerintem nem illik, én nomális szoknyát veszek fel, nem ilyen pi csa szoknyát hanem ilyen comb közpéig érőt.. de tökmind1 mit vszel fel, rád van bízva
15/15 Felcsi válasza:
Ha k*rvának akarsz öltözni, semmi se ciki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!