Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 8. -os ballagásra fekete szoknya?

8. -os ballagásra fekete szoknya?

Figyelt kérdés
Júniusban lesz a ballagásom. Fehér ing és fekete alj kéne. Gondolom hosszú csőnadrágban megsülnék, ezért valami fekete szoknya kéne. Lehetőség szerint mini. Linkeket kérnék bármilyen fajta fekete miniszoknyákról. Ha tudod, hogy hol lehet kapni, akkor kérlek azt is írd meg.
2011. máj. 15. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Csináltass.
2011. máj. 15. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
jah csináltass vagy járkálj egyet az üzletekben , tuti találsz. linkelni meg hiába linkelünk... internetről ne vegyél.
2011. máj. 15. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
nem az a baj, hogy nem találnék, hanem, hogy ötletem sincs, hogy milyen legyen....erre kértem a linkeket. Isten ments, hogy én itt netről vásárolgassak.
2011. máj. 15. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

itt van egy pár fekete szoknya:

[link]

2011. máj. 15. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :) pontosan így gondoltam
2011. máj. 15. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 15. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 15. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. máj. 15. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyesmiben ballagok..vagyishát máshogy nézki..mert nekem masni is köthető rá:DD lehet hogyha megnézed a képet azt mondod fúj..de az enyém csak ehez hasonlít és én nagyon beleszerettem:)

(nekünk kötelező szoknyába lenni:()

2011. máj. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!