Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a ruháimmal, gáz lenne az ötletem?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, h kiválogatom a ruháimat amit már nem szeretek, kicsi vagy épp nagy... de nincs semmi hibájuk azokat eladnám potom pénzekért?

Konkrétan nem gondolok semmi vaterára meg ehhez hasonlókhoz, hanem arra, h a munkahelyemre bevinném és ott munkatársaknak megmutatnám...

Mások is vittek már be meg visznek is mindig csak ők turkálóból hozzák(ott megveszik pár100 ért bent meg tovább adja 2xannyiért.

Nem gáz ez? Eldobni nem akarom meg leadni sem gyüjtőkbe.

2011. máj. 30. 16:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

(amit valaki linkelt cosmos akciót az két napja volt-.-...)

ha a többiek is vittek már be cuccokat szerintem nem gáz. amúgy meg nem értem mért lenne gáz az hogy a cuccokat te hordtad előtte és nem valami ismeretlen. én nem látok különbséget. és amúgy mindig örülök ha a csajok hoznak cuccokat, mi is elajándékozzuk/eladjuk egymásnak a kinőtt/megunt/nem használt cuccainkat.

21/L

2011. máj. 30. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:
végre 1 pozitív válasz
2011. máj. 30. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Én linkeltem a cosmo akciót...igen, két napja volt, de júniusban is lesz...ne kötekedj, amíg nem olvasod végig...

Ha van igény a munkahelyeden, akkor vidd be a ruháidat, és szurkolok, hogy sikerüljön eladni:)

2011. máj. 30. 20:09
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom majd
2011. máj. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!