Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit csináljak a...

Szerintetek mit csináljak a ruháimmal, gáz lenne az ötletem?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, h kiválogatom a ruháimat amit már nem szeretek, kicsi vagy épp nagy... de nincs semmi hibájuk azokat eladnám potom pénzekért?

Konkrétan nem gondolok semmi vaterára meg ehhez hasonlókhoz, hanem arra, h a munkahelyemre bevinném és ott munkatársaknak megmutatnám...

Mások is vittek már be meg visznek is mindig csak ők turkálóból hozzák(ott megveszik pár100 ért bent meg tovább adja 2xannyiért.

Nem gáz ez? Eldobni nem akarom meg leadni sem gyüjtőkbe.

2011. máj. 30. 16:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
add inkább a rászorulóknak... ők nagyon örülnének nekik, míg én pl. nem örülnék más "levetett göncének"
2011. máj. 30. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor már inkább Vatera... persze Te tudod milyen a munkahelyed, hogy fogadnák, stb. Engem halálra cikiznének ilyesmivel :)
2011. máj. 30. 16:13
 3/14 anonim ***** válasza:
2011. máj. 30. 16:16
 4/14 A kérdező kommentje:
nem pl egy bankban dolgozom, k*rva keveset keresünk ott ahhoz h még meg se nézzük az ilyen ruhákat, én is megnéztem már többet és had ne mondjam de amiken én akarok túl adni azok 100x igényesebbek mint amiket eddig láttam! Nem vaterázok lassú is meg stb! Ha neked nem tetszik az ilyesmi akkor ne nézz meg ilyen ruhákat! Fiatal vagyok és a mai világban inkább ezt választom, a rászorulúknak majd osztogatja a levett ruháját az akinek még ez a pár forint sem kell!De nekem meg kell! Pénzért vettem mindet és nincs bajuk, nincsenek elhasználódva!
2011. máj. 30. 16:20
 5/14 A kérdező kommentje:
ez jólenne ha pesti lennék :(
2011. máj. 30. 16:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mond, hogy te is turkálóból szerezted, ás add így tovább. Akkor nincs az, hogy valaki azért nem veszi meg, mert hogy a te leveted gönceidet nem hordaná.
2011. máj. 30. 16:33
 7/14 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam
2011. máj. 30. 16:35
 8/14 anonim ***** válasza:
első vagyok, akkor vidd be, végül is te ismered a munkatársaidat, ha úgy gondolod szívesen fogadnák, akkor vidd csak!
2011. máj. 30. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Az vagyok, aki azt javasolta, hogy mond hogy turisak. Értelemszerűen, ez csak azoknál a ruháknál működik, amikben nem láttak:D szóval, az előző nap felvett felsődet ne próbáld meg így eladni, mert az úgy kellemetlen helyzetet eredményezhet:)
2011. máj. 30. 17:16
 10/14 A kérdező kommentje:
nem dehogy, azokat nemcsak amik bent pihennek a szekrényben már rég(jó nem évek óta de pár hónapja tuti)
2011. máj. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!