Szoktatok lányok leggings-t bugyi nélkül hordani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 01:45
1/21 anonim válasza:
:S
Nem is tudok olyan szituációt elképzelni, amikor ez indokolt lenne...
3/21 anonim válasza:
Mindig hordok bugyit. Ez higiénia kérdése.
4/21 anonim válasza:
ki nem merném tenni a lábam itthonról bugyi nélkül, akármi is van rajtam...
5/21 anonim válasza:
Abba amúgy is hamar lesz tevepatás mindenki. :D Pláne ha bugyit se vesz alá. Honnan jött az ötlet, miért kérdezed? :)
7/21 anonim válasza:
Tudom h átlátszik a bugyi vonala a leggings alatt , de ettől még vegyél bugyit! Meg különben is sztem úgy elég gáz leggings-t hordani h nincs felette szoknya vagy tunika vagy valami hosszabb póló. De ha hordasz valami ilyesmit akkor nem látszik át!!
8/21 anonim válasza:
A lányoknak nem csak egy ruha darab a bugyi, hanem alap higiéniás kellék. Az aki nem hord bugyit gusztustalan, most lényegtelen, hogy szoknya, leggings vagy nadrág alatt. Gondolom fiú volt a kérdező.
10/21 anonim válasza:
én mindig veszek alá...oké hogy átlátszik, de ha feölé veszek vmit(tunikát rövidnacit, szoknyát)-márpedig csak úgy a jó-, akkor nem feltűnő a bugyi vonala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!