Melyik ruha a legjobb?
huh...hát mind szépek, de én nem venném fel őket, talán a C -t az tetszik a legjoban! A D meg olyan kis egyszerű, de az is elmegy.
A többi nekem sok, nem jön be.
a.: iszonyat ocsmány dolog a ciklámen, hogy arról ne is beszéljek milyen olcsó "szexi" hálóinges hatást kelt az organza/tüll anyag. A flitterek meg egyszerűen minősíthetetlenek. A forma jó lenne, de a kivitelezés és az anyag katasztrofális.
b.: a masni középen idióta, oldalt jobb lenne. A felsőrész pont olyan ocsmány, mint az elsőnél. A lágyabb anyag és szín viszont sokkal jobb.
c: ez szimplán olcsó kínai/diszkós/piacos ruha. Béna és semmitmondó
d: uhh. detto. a színe viszont tetszik. ez a mellrész-kialakítás számomra egyébként mindig is nagoyn taszító volt.
e: hát mit is mondhatnék? még ha nem is valódi acélmerevítős fűző, így nem jó semmire sem...de gyönyörű :) ezzel a habos-átlátszó szoknyával olyan balettáncosnő hatása van :)
az a,b,e
szerelmes lettem belejuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!