Szia!
Nekem van vagy egy tucat LV táskám,mert gyűjtő vagyok.
Nem,nem a 25 ezres knai hamisítványokról beszélek.A legolcsóbb táskájuk a Speedy,ami kb 140.000HUF-tól kezdődik(mérettel arányos nő az ára).Szívesen mutatok egy számlát.
Vuittont 3 dologról ismerheted fel egyszerűen(mármint az eredetit):
-illat: a Suhali bőr kakrötőmet 7 éve vettem és még a mai napig olyan intenzív finom illata van,mint akkor volt.És nem ilyen PVC szagú
-LV minta: LV-nél soha nem fordul elő,hogy az LV logóját "kettévágja"; bár a Speedy-n fordított a minta,hiszen egy anygból készítik,egy kis matekkal pedig felfogható,hogy az egyik oldalán az LV fejjel lefelé van
-bőr:és ez e LEGFELTŰNŐBB,ebből azonnal ki lehet szűrni;
a hamis tatyóknak mindenféle színű a fogantyúja.Az eredetinél először világos színű,finom BŐR,ami idővel besötétül,főként ott,ahol fogod.
Ez homogén egyszínű,és lerí róla,hogy egy olcsó hamisítvány!Így megmondom Neked egy kép alapján,de 2km-ről is kiszúrom a hamis táskákat.
2.Az közel sem Thomas Sabo a karján,ha pedig az,akkor az hamisítvány,mint a táska.
3.Akármennyire is sanszos,hogy drága ruhákkal kell kombináld a LV dolgokat,nem feltételül igaz: de azért ennél a kínais kis összeállításnál én ezerszer jobban figyelnék..
Remélem tudtam segíteni.
üdv.b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!