Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez eredeti Louis Vuitton?

Ez eredeti Louis Vuitton?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 28. 10:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor eredeti vagy fake?:D mert minden nap ott rajoskodik vele es idegesít._.:D
2011. jún. 1. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt így most szerintem nem nagyon lehet megállapítani,és az is lehet a másik oldalt van a fémjelzés,de ha jól látom a Thomas Sabo karkötő is ott figyeg a karján...
2011. jún. 29. 16:43
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Nekem van vagy egy tucat LV táskám,mert gyűjtő vagyok.

Nem,nem a 25 ezres knai hamisítványokról beszélek.A legolcsóbb táskájuk a Speedy,ami kb 140.000HUF-tól kezdődik(mérettel arányos nő az ára).Szívesen mutatok egy számlát.

Vuittont 3 dologról ismerheted fel egyszerűen(mármint az eredetit):

-illat: a Suhali bőr kakrötőmet 7 éve vettem és még a mai napig olyan intenzív finom illata van,mint akkor volt.És nem ilyen PVC szagú

-LV minta: LV-nél soha nem fordul elő,hogy az LV logóját "kettévágja"; bár a Speedy-n fordított a minta,hiszen egy anygból készítik,egy kis matekkal pedig felfogható,hogy az egyik oldalán az LV fejjel lefelé van

-bőr:és ez e LEGFELTŰNŐBB,ebből azonnal ki lehet szűrni;

a hamis tatyóknak mindenféle színű a fogantyúja.Az eredetinél először világos színű,finom BŐR,ami idővel besötétül,főként ott,ahol fogod.

Ez homogén egyszínű,és lerí róla,hogy egy olcsó hamisítvány!Így megmondom Neked egy kép alapján,de 2km-ről is kiszúrom a hamis táskákat.

2.Az közel sem Thomas Sabo a karján,ha pedig az,akkor az hamisítvány,mint a táska.

3.Akármennyire is sanszos,hogy drága ruhákkal kell kombináld a LV dolgokat,nem feltételül igaz: de azért ennél a kínais kis összeállításnál én ezerszer jobban figyelnék..

Remélem tudtam segíteni.

üdv.b

2011. jún. 30. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
nagyon sok hamis táskán is rajta van az LV fémjelzés :D
2011. júl. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!