Ó hogyne, ilyen távolságból látjuk a mintát, az anyagot, a varrást, a cipzárt...
De ha ránézek a csajra: kócos, fazontalan haj, gyűrött ruhák, kitaposott cipő - 98%, hogy nem eredeti, mert ha apuci kis kedvence lenne, hogy kapjon egy ilyen táskát, bizonyára lenne, aki ügyel a kinézetére, meg eleve ő is jobban adna a többi külsőségre.
2011. máj. 28. 10:43
4/14 A kérdező kommentje:
ez a lány 10 éves:'D és hidd el, rendesen ki van nyalva a s*gge...
2011. máj. 28. 10:45
5/14 anonim válasza:
mondom, szerintem az :DD felismerem...barátnőmnek vagy vagy 4 LV-je... :DD már profi vagyok ilyen téren xdd
2011. máj. 28. 11:25
6/14 anonim válasza:
Hát, látni kéne a másik oldalát is, mert ha a másik oldalán olyan, mintha "fordítva" lenne a minta, akkor eredeti - remélem érted mire gondolok :D Amúgy szerintem is esélyes, hogy eredeti.
2011. máj. 28. 11:50
7/14 anonim válasza:
Hát én nem is tudom..
Ha ránézek a lányra egy totál átlagos csajt látok semmi extra,drága ruhákba.Szóval nem tudnám elképzelni,hogy eredeti lenni.Mostanság nagyon jó Louis Vuitton hamisítátok vannak.Pl itt van ez [link] a csajnak nincs semmi márkás ruhája és ott az LV táska a kezébe,de napjainkban már boldog boldogtalannak LV táskája van,és nem hinném,hogy van mindenkinek 200-300ezer forintja egy eredeti LV táskára,persze az más ha 4000-ért veszi meg a piacon;)
Persze ha a csaj szülei(aki a képen van) megengedhetik maguknak,akkor az is lehetséges,hogy igazi.De legjobban úgy lehet eldönteni,hogy igazi,hogy megnézzük,hogy az illető milyen ruhákba öltözködik:)
2011. máj. 28. 13:00
8/14 anonim válasza:
szerintem lehetséges.
2011. máj. 28. 13:59
9/14 anonim válasza:
100% hogy eredti latszik rajta
2011. máj. 28. 22:18
10/14 anonim válasza:
bocsi, de lecsekkoltam.ez hamisított. az eredetin van ilyen kis lemez amibe bele van karcolva a cég neve, logója stb. és szimmetrikusabb a mintája is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!