Hogy érdemesebb hordani?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha pl. egy topot vagy valami pántos felsőt vesztek fel, akkor szilikonpánttal viseltek melltartót vagy a rendes pántjával? És mit gondoltok arról, hogy ha pl. valaki felvesz egy sárga topot egy kék vagy lila pántos melltartóval?2011. máj. 26. 21:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem a szilikonpánt pánt már nem divat. Én nem is szerettem soha mert vág!
Szerintem a rendes pántjával. De például az mit írtál hogy sárga topot lila pánttal vagy kékkel az undorító. Szóval azt úgy semmi kép. Sárga topot felvehetsz esetleg fehér pánttal,de sárga lenne a legjobb.
2/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy undorító. Attól függ milyen a többi kiegészítő és nadrág meg cipő. Még jól is nézhet ki ha jól vannak összepárosítva a dolgok :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :) Nem magamra gondoltam, csak elég sok ilyen csajt látok manapság. Szerintem is gáz :(
2011. máj. 26. 22:13
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezen a szinten semmi sem gáz.
5/7 anonim válasza:
szilikonpánt tilos, már bárhol lehet venni pánt nélküli melltartót. ha más színű, kivillan a felső alól, akkor ciki, ugyanis nem a figyelemfelkeltés a célja a melltartónak, hanem az, hogy megtartsa, szép alakúvá formálja a mellet anélkül, hogy az látszana.
6/7 anonim válasza:
A szilikonpánt undorító! Én fekete vagy fehér melltartót veszek fel, így sztem teljesen oké.
7/7 anonim válasza:
vegyél pántnélküli melltartót. az a legjobb. a szilikonpánt elég undi meg a kilógó pánt is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!