Szerintetek durva ez a cipő?
Figyelt kérdés
Ilyenem van, és mindenki bámul. Én tudom h elismert cipő világszerte és én imádom.. de azoknak akik nem így öltözködnek milyen?:) A tanárom ma betiltotta h többet ne vegyem fel.. szerintetek is annyira durva?
2011. máj. 26. 18:34
21/27 anonim válasza:
Hát nem minden emberen van ilyen az biztos,lehet ezért bámulnak meg.Azt én sem értem miért kell betiltani,azt veszel fel amit akarsz,ha neked tetszik és kényelmes akkor hordjad nyugodtan.
22/27 anonim válasza:
Bocs, nekem egyáltalán nem tetszik, pláne nem iskolába való.
23/27 anonim válasza:
Ízléses? Gyönyörűszép? Te jóóóóóságos ég. Ez csak magánvélemény de szerintem inkább azért tetszik sok tininek vagy nagyon kiforratlan fiatalnak mert hatásvadász és abszolúte figyelemfelkeltő, na meg mert a divat netes oldalakon és Lady Gaga lábán van. Csak épp az nem hétköznapok, hanem sztárvilág számára van kitalálva.
25/27 anonim válasza:
wow, lita-d van? irigyellek :D én imádom az összes jeffrey campbell cipőt, szerintem nyugodtan hordd, csak csodálnak vagy külföldinek néznek. a tanárod meg nem szabhatja meg mit hordj.
26/27 anonim válasza:
Csak csodálnak vagy külföldinek néznek? Vagy csak szímplán ízléstelennek aki feltűnést akar kelteni.
27/27 anonim válasza:
aaaa ilyet keresek már hónapok óta. hol vetted????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!