Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek durva ez a cipő?

Szerintetek durva ez a cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenem van, és mindenki bámul. Én tudom h elismert cipő világszerte és én imádom.. de azoknak akik nem így öltözködnek milyen?:) A tanárom ma betiltotta h többet ne vegyem fel.. szerintetek is annyira durva?

2011. máj. 26. 18:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Hát nem minden emberen van ilyen az biztos,lehet ezért bámulnak meg.Azt én sem értem miért kell betiltani,azt veszel fel amit akarsz,ha neked tetszik és kényelmes akkor hordjad nyugodtan.
2011. máj. 29. 14:18
 22/27 anonim ***** válasza:
Bocs, nekem egyáltalán nem tetszik, pláne nem iskolába való.
2011. máj. 29. 14:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Ízléses? Gyönyörűszép? Te jóóóóóságos ég. Ez csak magánvélemény de szerintem inkább azért tetszik sok tininek vagy nagyon kiforratlan fiatalnak mert hatásvadász és abszolúte figyelemfelkeltő, na meg mert a divat netes oldalakon és Lady Gaga lábán van. Csak épp az nem hétköznapok, hanem sztárvilág számára van kitalálva.
2011. máj. 29. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik
2011. máj. 29. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:
wow, lita-d van? irigyellek :D én imádom az összes jeffrey campbell cipőt, szerintem nyugodtan hordd, csak csodálnak vagy külföldinek néznek. a tanárod meg nem szabhatja meg mit hordj.
2011. máj. 29. 22:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Csak csodálnak vagy külföldinek néznek? Vagy csak szímplán ízléstelennek aki feltűnést akar kelteni.
2011. máj. 30. 21:41
 27/27 anonim ***** válasza:
aaaa ilyet keresek már hónapok óta. hol vetted????
2013. márc. 4. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!