Idén hordhatom a tavalyi tangás bikinimet vagy elavult már? 14L
2011. máj. 25. 11:08
11/21 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok, de van önkritikám és tudom, hogy a tangás bikini nem állna jól nekem, és nem is igazán akarok pedomaci kedvence lenni. Valamint azt is tudom, hogy nem igazán előnyös és szép a bikinialsót a nyakunkig felhúzni-
12/21 anonim válasza:
te biztos azért tetted fel a kérdést mert azt vártad hogy fényezzenek? hát el kell hogy keserítselek...a bikini csúnya, ennyi idősen nem kéne a seggedet mutogatni, ráadásul nem is jó a segged....ja és ha ez tavalyi akkor 13 évesen tangás fürdőruhád volt? O.o
én is 14 vok, de ez nagyon gátlástalan és csúnya is...:S
13/21 anonim válasza:
háh. :D újat igaz már nem tudok mondani, de nem hagyhatom ezt komment nélkül.. tangás bikini nem is volt tavaly sem divatban, nagyon régóta nincs. :D remélem észhez térsz és veszel valami normálisat ebben az évben, amit majd talán meg is dicsérnek. :D és ritkán láttam még, hogy az összes kommentelő egy véleményen volt. :)
2OL
14/21 anonim válasza:
Ne haragudj kicsim, de én ezt a löttyedt feneket nem mutogatnám a helyedben...
15/21 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj, de mégis, hogy nézel ki ezen a képen?!
16/21 anonim válasza:
Szia nagylány!Kérdésedre a válasz:igen elavult már a tangás bikini évek óta.De régebben is szánalmas volt ma meg pláne.13,14 éves csajszinak meg főleg az.Biztos azt hiszed hogy ettől te szuper sexy nőstény vagy és,hogy odáig vannak érted a pasik de nagyon tévedsz.A FIÚK IS nevetségesnek és gusztustalannak tartják.Én 16 éves koromtól kezdve két nyáron viseltem tangás bikinit annak ellenére hogy van rajtam egy pici súlyfelesleg.Én is azt hittem,hogy nagyon trendi és dögös vagyok meg nagyon bejövök mindenkinek.Kicsit el voltam szálva magamtól valahogy úgy mint te.Aztán néhány okos srác akik közül az egyik nagyon tetszett nekem elmagyarázta,hogy jó lenne ha felöltöznék mert nem kiváncsi senki a narancsbőrös fenekemre.Égtem mint a rongy.Mint nő a nőnek írom ezt neked,kiméld meg magad az ilyen helyzetektől vagy nem csak a napon fogsz leégni!!!
17/21 anonim válasza:
Lol, 14 éves korodra ilyen löttyedt a segged? Futásról, tornáról hallottál már, vagy mutassunk be egymásnak. A tanga strandra elég közönséges, de még ha egy jó csaj viseli. Nincs jó alkatod, sőt, semmilyen alkatod nics még, mert egy KISLÁNY vagy. Ez már akkor elavult, amikor megszülettél. XD
18/21 anonim válasza:
meg jo hogy nem huzod fol azt a tangat a hatad kozepeig, es a segged plottyedt, formatlan szval ne akard hogy folytassam, es jah pocsek a lenott hajad, nem szep latvany ....
19/21 anonim válasza:
Jézusom, tangás bikini a kb. 90-es évek elején volt divat és akkor is csak a közönséges nők hordták...
20/21 anonim válasza:
1) a tangas bikini GAZ
2) 13-14 evesen meg gazabb
3) ilyen lottyedt fenekkel meg annal is inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!