Hordhatom ezt a szoknyát? Jól áll?
Figyelt kérdés
Vagy felejtsem el ? 164 centi vagyok 65 kilóval, épp ezért kérdem.
Csak normálisan, jó ? Megértem én akkor is, ha emberi hangnemben van leírva.
Köszi!
2011. máj. 14. 16:27
1/17 anonim válasza:
Kép alapján nem mondtam volna meg hogy ennyi a súlyod... Szerintem egyáltalán nem vagy még olyan "husis", hogy ne vehetnél fel bő szoknyán kívül semmi mást. Ez a szűkebb fazon pl. szerintem nagyon csinos, hordd nyugodtan!
2/17 anonim válasza:
az alakoddal semmi baj, de szoknya szerintem nem szép. ( a fazon jó, de az színe/anyaga nem :/ )
3/17 anonim válasza:
Ha neked tetszik magadon hord :)
Nekem maga a szoknya nem jön be, a testalkatoddal viszont nincs probléma.
4/17 anonim válasza:
ha rövidebb lenne a szoknya jobban állna szerintem.
5/17 anonim válasza:
Az alakod ebbe a szoknyába nagyon jó:)
Kb egy 10kg-val kevesebbnek saccoltalak így kép alapján:)
Nyugodtan hordhatod:)
És a továbbiakban is ilyen fazonú szoknyákat keress:)
6/17 A kérdező kommentje:
Juj, tényleg ? Köszi :)
Hát nem tudom, nekem tetszik a szoknya, bár élőben jobban néz ki.
2011. máj. 14. 16:58
7/17 anonim válasza:
a bokád nagyon szép:)szerintem a combod is szép lehet, kár eltakarni iylen hosszú szoknyával, szerintem vegyél térdig érőt, vagy annál is rövidebbet:), ez szerintem senkit sem akarok megbántani de cigányos..
8/17 anonim válasza:
nem tudom, nekem ez a 2005ös év divatját juttatja eszembe, de ha tetszik, minden további nélkül, mert nem kövérít.
9/17 anonim válasza:
Szerintem jól áll,de nekem a fazonja nem tetszik,de ha neked tetszik,persze miért ne?:)
10/17 anonim válasza:
Még általánosba jártam, amikor ciki volt már a hosszú farmerszoknya. Én a helyedben levágnám minire vagy kidobnám. Nagyon gáz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!