Nincs ötletetek, hol tudnék hirdetni, vagy új gazdát találni nem használt holmiknak?
Figyelt kérdés
Jó állapotban lévő, 2 hétig (sem) használt ruhák, meg egyéb holmik, amiket szeretnék eladni, mert azért túl sokba kerültek ahhoz, hogy elajándékozzam, de ahhoz is, hogy ott álljanak a szekrényben...
Nem újságban szeretnék hirdetni, nem is feltétlen hirdetőhelyen, de kíváncsi vagyok, hol találhatnék nekik új gazdát? Hova menjek, kit kérdezzek, hogyan kezdjek neki?!
2009. márc. 15. 20:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem próbálkozz a teszvesz.hu-n vagy a vatera.hu-n.
3/4 A kérdező kommentje:
És ha nem az internetet szeretném igénybe venni? Hanem személyes embereket? Pl. ha elvihetném egy használt ruha boltba, ahol fizetnének érte valamennyit? :O
Pesten nem tudtok ilyesmi helyet esetleg?
2009. márc. 15. 21:41
4/4 anonim válasza:
Hát én a vatera.hu-t ajánlanám mivel egyik családtagom a gyerekei ruháit (amit kinőttek), és még a sajátjai közül is rakott fel pár nap alatt az összeset elkapkodták. Szóval tuti siker és még jó áron is eltudod adni, mert ha elviszed ilyen turikba akkor azokhoz az árahoz képest amit a vaterán eladnád csak egy kis töredékéért tudod eladni.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!