Rendelt póló? Vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nézelődtem interneten olyan pólók között, amiket saját magunk tervezhetünk meg. Megtetszett néhány kombináció, talán meg is rendelném, de mindig is tartottam ezektől a dolgoktól. Elsősorban azoknak a véleményére lennék kíváncsi, aki már rendelt netről pólót. Tényleg azt kaptátok jó minőségben, amit megterveztetek? Köszi előre is!2011. máj. 22. 13:53
1/5 anonim válasza:
Nézd meg,hogy van-e valamilyen garancia,hogy x napon belül visszaküldheted... Pólót nem rendeltem kifejezetten, de más ruhát igen, és ha nem jó a minőség és nem tetszik,akkor általában internetről rendelt dolgokat vissza lehet küldeni. Ha van,akkor azt mondom,rendeld meg és ha nem jó, hát visszaküldöd.
2/5 anonim válasza:
Én fotós üzletben csináltattam a páromnak. Szerintem minden helyen ugyanúgy nyomtatják a mintát. A lényeg, hogy már 1. mosás után kifakult a minta. A sárga már nem sárga, hanem fehér :S A másik, hogy párom L-es pólókat hord. Azt is kértem, erre letettek elém egy XXL-eset. Alvóspólónak használja. És a minta se akkora, amekkorát kértem :S
22/L
3/5 anonim válasza:
Nem mindent ugyanúgy nyomnak, mert rengeteg különböző technikája van ennek is. Én az onlinepolo-hu munkáit szeretem a legjobban, tőlük eddig bármit is rendeltem (és rendszeresen rendelek) mindig megfelelnek minőségileg. Az egyik pólóm már két éves, és minimálisat fakult csak a minta, de ami nyomott és másfél éves, most tört csak meg a mosógépben, de az sem vészes. Szóval meg kell nézni, honnan rendelsz. :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem vissza lehet küldeni x napon belül. ha valami nem stimmel. Én már sokszor rendeltem internetről ruhákat és eddig meg voltam elégedve velük.
5/5 anonim válasza:
Amit a fotósnál csináltattak az csak ilyen vasalt minta volt. Amit a pólósnál csináltatnak az szitanyomásos, vagy más nyomástechnikával készül. Én jobb szeretem a hímzett pólókat, mert nyomott pólókon idővel megtörik a minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!