Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt póló? Vélemények?

Rendelt póló? Vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nézelődtem interneten olyan pólók között, amiket saját magunk tervezhetünk meg. Megtetszett néhány kombináció, talán meg is rendelném, de mindig is tartottam ezektől a dolgoktól. Elsősorban azoknak a véleményére lennék kíváncsi, aki már rendelt netről pólót. Tényleg azt kaptátok jó minőségben, amit megterveztetek? Köszi előre is!
2011. máj. 22. 13:53
 1/5 anonim válasza:
Nézd meg,hogy van-e valamilyen garancia,hogy x napon belül visszaküldheted... Pólót nem rendeltem kifejezetten, de más ruhát igen, és ha nem jó a minőség és nem tetszik,akkor általában internetről rendelt dolgokat vissza lehet küldeni. Ha van,akkor azt mondom,rendeld meg és ha nem jó, hát visszaküldöd.
2011. máj. 22. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én fotós üzletben csináltattam a páromnak. Szerintem minden helyen ugyanúgy nyomtatják a mintát. A lényeg, hogy már 1. mosás után kifakult a minta. A sárga már nem sárga, hanem fehér :S A másik, hogy párom L-es pólókat hord. Azt is kértem, erre letettek elém egy XXL-eset. Alvóspólónak használja. És a minta se akkora, amekkorát kértem :S

22/L

2011. máj. 22. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindent ugyanúgy nyomnak, mert rengeteg különböző technikája van ennek is. Én az onlinepolo-hu munkáit szeretem a legjobban, tőlük eddig bármit is rendeltem (és rendszeresen rendelek) mindig megfelelnek minőségileg. Az egyik pólóm már két éves, és minimálisat fakult csak a minta, de ami nyomott és másfél éves, most tört csak meg a mosógépben, de az sem vészes. Szóval meg kell nézni, honnan rendelsz. :)
2011. máj. 22. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza lehet küldeni x napon belül. ha valami nem stimmel. Én már sokszor rendeltem internetről ruhákat és eddig meg voltam elégedve velük.
2011. máj. 22. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit a fotósnál csináltattak az csak ilyen vasalt minta volt. Amit a pólósnál csináltatnak az szitanyomásos, vagy más nyomástechnikával készül. Én jobb szeretem a hímzett pólókat, mert nyomott pólókon idővel megtörik a minta.
2011. máj. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!