Gáz a szivacsos bikinifelső?
Figyelt kérdés
A mellem elég kicsi, de ez még nem is zavarna annyira. Csakhogy a múltkor voltam fürdőruhát vásárolni és amiben nem volt szivacs, az még jobban lelapított. Aztán találtam egy push up-os bikinifelsőt, és nagyon jól állt. Szerintetek nem gáz a szivacsos bikinifelső?2011. máj. 22. 13:52
1/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ki látja azt kívülről, hogy szivacs vagy a melled tölti-e ki a felsőt?
Azt vedd meg amiben jól érzed magad!
22/L
2/7 anonim válasza:
Nekem csak szivacsos bikinijeim vannak:) Tudom, tudom csalásXD de ha egyszer nem áldott meg az ég nagy mellekkel. Ezekben a bikinikben sokkal jobban is érzem magam, önbizalmat ad:)
3/7 anonim válasza:
nekem is kicsi:D 3szög bikinim van,van benne szivacs egy lehelet vékony réteg csak h ne üssön át a bimbó ha hideg a víz:D:D én nem vágok át senkit,a magabiztosságom nem a push up miatt lesz:D
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 22. 17:34
6/7 anonim válasza:
nekem is szivacsos bikinim van...a null mellemből elég jo dekoltázst csinált..királyul áll...nemgáz...sőőőt:):):) viseld egészséggel:)
7/7 anonim válasza:
nem. én is szivacsosat használok. bár én nem azért hogy nagyobb legyen, csak azért, hogy ha vizes lesz, akkor ne tapadjon rá a mellemre, és ne formálódjon ki a mellbimbóm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!