Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportos cipő sarokkal. Létezik...

Sportos cipő sarokkal. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

lány vagyok :) és inkább sportos a stílusom. ilyen enyhébb időben converse tornacipőt hordok (imádom) viszont nem tesz jót a lábamnak, hogy teljesen lapos a cipőm. tudnátok valamilyen olyan márkát mondani, amiben találok egy picit sarkas, viszont sportos tavaszi cipőket. vagy képet is küldhettek, ha láttatok mostanában valami ilyesmi fazont.

az igazat megvallva elképzelni sem tudom, hogy hogy néz ki egy ijne cipő...(sarok+sportos). ja és a futó cipők kilőve, azokat nem szeretem.

2009. márc. 14. 17:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Létezik, vannak borzasztóak, de vannak amik -meglepő módon- nagyon jól néznek ki. Jókat az Alfio Raldo-ban láttam, beleszerettem... :)
2009. márc. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!