Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportos cipő sarokkal. Létezik...

Sportos cipő sarokkal. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

lány vagyok :) és inkább sportos a stílusom. ilyen enyhébb időben converse tornacipőt hordok (imádom) viszont nem tesz jót a lábamnak, hogy teljesen lapos a cipőm. tudnátok valamilyen olyan márkát mondani, amiben találok egy picit sarkas, viszont sportos tavaszi cipőket. vagy képet is küldhettek, ha láttatok mostanában valami ilyesmi fazont.

az igazat megvallva elképzelni sem tudom, hogy hogy néz ki egy ijne cipő...(sarok+sportos). ja és a futó cipők kilőve, azokat nem szeretem.

2009. márc. 14. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Láttam tornacipőt magassarokkal múltkor egy kirakatban Budapesten,nem vicc! Ráadásul jól is nézett ki :P Szóval létezik, bár a bolt nevét sajnos nem jegyeztem meg...
2009. márc. 14. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Sztem tök vagány

2009. márc. 14. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

A tornacipő magassarkú változata szerintem kifejezetten undorító.

A Kedves Kérdező nem tűsarkú tornacipőt szeretne, hanem valami kényelmesebbet. Miért nem próbálkozol meg az ún. törpesarkú cipőkkel?

2009. márc. 14. 23:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem olyat szeretne?:D
2009. márc. 15. 00:31
 5/11 A kérdező kommentje:

hali !

tényleg nem tűsarkú tornacipőt szeretnék =) de egyáltalán nem baj, hogy írtatok. az egyik ok amiért nem szeretnék, az az, hogy tűsarkú, a másik pedig hogy nem tetszik :P

igen én is valami törpesarkasra gondoltam, de azokból én eddig még csak olyan nőcisebbeket láttam :\ de azért még keresgélek.

köszönök minden választ ! további szép napot !

2009. márc. 15. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem találtam róla képet,pedig tegnap láttam ilyen cipőt. Tudod van az a cipő ami félig tornacipő, félig topánka. Nem az amit már belinkeltek. Az orra tornacipő, és sima topánka alakja van. Na tegnap ilyen pici sarokkal láttam. Nem tudom, hogy segítettem-e, de próbáltam! Jó keresgélést!
2009. márc. 15. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

[link]

:DDDD Természetesen ez csak vicc volt:D Ne haragudjatok, de ezt muszáj volt belinkelnem:D

2009. márc. 15. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg szeretném kérdezni, miért nem jó a lábadnak a lapos cipő?:S
2009. márc. 15. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi esetleg?.... Bár nekem ez őszintén szólva nem tetszik, de hátha más az ízlésünk:)

2009. márc. 15. 22:41
 10/11 A kérdező kommentje:
azért nem jó a lapos cipő, mert ugye ez olyan teljesen lapos nincs egyáltalán sarka, max egy 4 mm-s talpa és ezért a sarkamon van az összes testsúlyom és baromira fáj a sarkam. ha lenne egy kis sarka, vagy esetleg csak vastagabb talpa, akkor nem lenne ezzel problémám, csak nem tudok megválni a tornacipőimtől, de gondoltam hátha találok valamit, ami nagyon megtetszik...
2009. márc. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!