Hogy lehet ezeket leállítani? Miniruhás élmények. Mi a véleményetek erről a sok bunkóról? Az ember felvesz nyári ruhát és rengeteg bunkó beszólogatás van. Nem értem talán csadorban kellene lennünk?
Figyelt kérdés
Szerintem az összes öreg egyedül álló pasit kasztrálni kellene. Gusztustalan az a sok nyálcsorgató ráncos, szőrős bűdős bunkózó pofa.2011. máj. 21. 05:15
31/33 anonim válasza:
Ez a férfiak véleménykimutatása... -.-" nemvalószinű, hogy ez változnii fog...:S
és az a leg idegölőbb amiikor a sok közmunkás fütyörészik meg kiabálnak...
32/33 anonim válasza:
AKKOR LEGYÉL KÖVÉR, ÉS MEGLÁTOD HOGY MÁSFAJTA "BESZÓLOGATÁSOKAT" FOGSZ KAPNI, ha ezt a fajtát nem bírod.
-.-
Gondolom nem vagy csúnya, és jó alakod van,(hogy olvastam tettél is a szép alakért) AKKOR MEG MIÉRT NEM BÍROD ELFOGADNI A BÓKOKAT?
Te tettél a szép alakért, akkor meg miért baj az, hogy kifejezik hogy szép vagy? Ez ezzel jár.
Legyél büszke hogy ilyen szép lány lehetsz(mint állítod) és fogadd el a bókokat, vagy ha idegesít ne foglalkozz velük.
Jobb lenne ha 120 kg-s lennél? Akkor tényleg "beszólásokat" kapnál.
33/33 anonim válasza:
Hát ez ilyen dolog sajna. Én már kb ezért nem szívesen öltözöm lengébben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!