Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet ezeket leállítani?...

Hogy lehet ezeket leállítani? Miniruhás élmények. Mi a véleményetek erről a sok bunkóról? Az ember felvesz nyári ruhát és rengeteg bunkó beszólogatás van. Nem értem talán csadorban kellene lennünk?

Figyelt kérdés
Szerintem az összes öreg egyedül álló pasit kasztrálni kellene. Gusztustalan az a sok nyálcsorgató ráncos, szőrős bűdős bunkózó pofa.
2011. máj. 21. 05:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj kicsi lány! Fel kellene nőnöd! Az írásodból is (vélelmezem nem vagy echte magyar, mert 17 évesen illene normális gondolatokat - normálisan megfogalmazni) szóval az jön le, hogy erősen gyerek vagy még. Lásd be, hogy irígylésre méltó vagy, hogy ez a legnagyobb gondod, hogy fütyülnek utánad az utcán. Egy gyereknek vannak ilyen durci gondolatai. Meg kell simizni a buksiját és megnyugtatgatni, hogy semmi baj, a buta "öreg" (35 éves ha-ha-ha) bácsi, aki utánad füttyönget, nem bánt és ne törődj vele, ne hallgass oda. Egy felnőtt nő így tesz. Tényleg nincs más bajod az életben, tényleg ez bánt olyannyira, hogy ide beírj? Valóban nem szép dolog, amiről írsz, ezt én tudom, hogy beszólogatnak, és tényleg fel lehetsz háborodva, de ennél sokkal, de sokkal nagyobb horderejű és fontosabb dolgokkal fogsz találkozni az életedben és ezeket meg kell tanulnod kezelni. Felülkerekedni a rossz érzéseiden, uralkodni az indulataidon. Az ilyen pitiáner kis mitugrálsz beszólogatókon meg csak magadat idegesíted fel. Mert míg világ a világ, ezek akkor is be fognak szólni, nem Te fogod a kasztrálási ötleteddel megváltani a világot. Légy erős és bírd ki, esetleg megteheted azt, hogy fegyelmezetten visszaszólsz egy vicceset. Semmikép ne lássák rajtad, hogy felidegesítettek, vagy zavarba hoztak, mert ez a céljuk vele. Légy derűs és szólj vissza nekik bátran! És azt meg, hogy milyen csúnyabácsik ezek, mert Te vagy a célpont, felejtsd el, mivel mindig is lesznek erősek meg gyengék. Pont mint az állatvilágban. Mindig lesznek rablók, meg kiraboltak. A te esetedben Te vagy a gyenge, védtelen célpont, akinek bárki bármit beszólhat. Ezt tudomásul kell venni, és nem törődni vele, és addig örülj, amíg csak ennyi bántódás ér!

Ja, és a milliós veszteségetek, meg a kocsitok, meg hidd el, hogy senkit nem érdekelnek! Boccs. Ezt muszály volt ... Mert az, ahogy taglaltad a milliókat, legalább annyira irritáló más számára, mint a kis miniruhád. Nézz magadba! (és most lehet lepontozni, hurrá!)

2011. máj. 23. 15:11
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok a lánya. És mindennél van egy súlyosabb ügy. Ez teljesen tipikus gondolkozás itthon. Most hogy egy harminc ötéves is már beteg, mit akar egy gimis lánytól? De mondhattam volna azokat kripta szökevény fazonokat az építkezésről, (azt sem értem hogyan mozognak még,) hát azok pedofilek még ha én nem is vagyok már kislány.

Itt arról van szó hogy minek hagyni egy szándékos rossz cselekedetet amikor még haszna is csak olyannak van mint ön. Mert kitalálhatja az az elmebajos gondolatot hogy annak ellenére hogy csak irigyelt tulajdonságunk van szinte, de azért mi vagyunk a gyengék.

És azért volt már veszélyes szitú is, és ez hogy én fizikálisan nem tudom megvédeni magam egy száz kilós férfival szemben,hát azért nő létemre az lenne a fura ha tudnám. Ezért vannak a törvények. Ezek a begőzölt öreg férfiak, meg már olyant is meg csinálnak ha meglátnak egy vonzó nőt amit maguk is megbánnak. Nikik is jó lenne ha erre már nem lenne gondjuk.

2011. máj. 23. 18:41
 23/33 anonim ***** válasza:
64%

Előző vagyok ... Hát a legnagyobb jóindulattal sem értem, hogy mit akarsz mondani. Össze-vissza hablatyolsz csacsiságokat összefüggéstelenül. De semmi baj, már az elején sem vettelek komolyan. Ja, és én azt egy szóval sem mondtam, hogy a lányom lennél ... Istenments, hogy ilyen lányom legyen, brrr. kiráz a hideg.

Na, de elköszönök, minden jót neked, kicsilány! Mégegyszer, és utoljára is csak azt tudom útravalóul írni, hogy fel kellene nőnöd. (Amúgy ráérsz még vele 17 évesen, csak ne okoskodj felnőtt módjára!) SZIA!

2011. máj. 24. 10:49
 24/33 anonim ***** válasza:
55%

Hát ne haragudj meg, de ez valamilyen szinten a Te hibád.. ha nem tetszik hogy beszólnak hordj másfajta ruhát.ennyi.

Ha eléd raknak egy tortát az asztalra te is ennél belőle nem? ha nem "rakod" magad eléjük nem fogják csorgatni a nyáluk:)

16/L

2011. máj. 28. 11:24
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
én nem nagyon tudom felfogni, hogy ezen miért vagy kiakadva.szerintem is bunkó paraszt az, akir így nyilvánosna megbámul meg fütyül stb.de ez egy szempontból bók neked.nem tudsz ellene semmit tenni, max annyit, hogy meg sem hallod.hiába idegesíted fel magad, nem fognak megváltozni, max.ha apácának öltözöl.de lehet, hogy vmit félreértettem, nem nagyon tudlak követni, kicsit zavaros, amit írsz.bocsi:)
2011. máj. 28. 12:33
 26/33 anonim ***** válasza:
42%
Egyszerű: nem kell kihívóan felöltözni és nem fog senki füttyögni.
2011. máj. 28. 13:10
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

(nem olvastam el végig)

Szerintem ezek a férfiak nem dolgozni mennek, hanem a nőket bámulni a magasból és beszólogatni... Normálisan már nem tudnak egy nőt leszólítani. Az életük sz@r, mert vagy boldogtalan házasságban élnek, vagy elváltak, vagy egyedülállóak. Most komolyan, egy normális családapa szerintetek kinyilvánítja így a véleményét? Nagyon remélem, hogy nem...

2011. máj. 28. 13:13
 28/33 anonim ***** válasza:
40%

Ezek lúzer faszik a kutyának sem kellenek és így akarnak bosszút állni.

17-20 éves koromig nekem is beszólogattak, de mióta 23-24 elmúltam, azóta ez sem jellemző.

Egy felnőtt nőnek nem nagyon mernek már pofázni. Ezek beszari lúzer alakok. Bezzeg ha nem vagy egyedül akkor már nem mer pofázni...még férfinak sem mondható.

Nyugodtan öltözz úgy ahogy akarsz, te nem tehetsz arról h megfütyülnek. HIDD EL A NORMÁLIS PASIK NEM FÜTYÜLNEK ÉS NEM TESZNEK MEGJEGYZÉST.

Nekem is egyszer az autóból kiszólt egy cigány t*róger hogy "de nagy a csöcsöd"! Én meg vissza: de kicsi a pö*csöd h*ülye kö*csög! Oszt pá. De persze engem is felidegesített, 75B-s a "csöcsöm", bezzeg az otromba teheneknek és 90D-E-s egyéb nagyobb tőgyes nőknek nem szóltak be:S

Persze hogy idegesít, mert ezt vehetjük szexuális zaklatásnak vagy sértegetésnek (pl. ha megalázó dolgot mond, pl. ribi vagy egyéb pl. csöcsök vagy seggekre jellemzőt mondani).

Az hülye aki csak úgy elmegy és nem foglalkozik ezzel, ha valaki csak úgy megsérti.

Én sem megyek el úgy nap mint nap egy építkezés mellett hogy odaordítom a pasiknak: "te rohadt kö*csög senkiházi hol a pö*csöd mert nem is láccik Bazzmeg!"

Vagy :olyan hülyék vagytok mint a segg de jó lapos a seggetek" :P

Lehetne nekik is sértőt mondani...érdekes, hogy hogy egy nő nem zaklat így pasikat???

Talán sokkal intelligensebbek?

2011. máj. 28. 14:10
 29/33 anonim ***** válasza:
80%
Olvasgattam itt a kérdező kommentjeit, és csak nekem nem világos hogy miről beszél?? Teljesen összefüggéstelen és értelmetlen mondatok tömkelege. Fura!
2011. máj. 28. 14:13
 30/33 anonim ***** válasza:
Engem is füttyögtek már meg munkások, de kifejezetten örülök neki, mert legalább tudom, hogy jól nézek ki. A "kultúrált" emberek nem tesznek ilyet, mert ez "bunkóság". Az, hogy egyes emberek kimerik engedni a hangjukat és nem tartják magukban, ha látnak egy jó nőt szerintem EGYÁLTALÁN NEM gáz... Persze a józanész határain belül! Ha valaki úgy "dicsér meg", hogy "Nézzétek milyen jó ribi!", akkor ahhoz legszívesebben odamennék és pofánvágnám egy nagy büdös ponttyal. :D
2011. máj. 28. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!