Segítséééég! Héé fürdőruci :D?
Figyelt kérdés
Sziasztok :).
Azt szeretném megtudakolni, hogy bújkál-e itt olyan személy, aki tudja, hogy hol lehet ilyet (vagy ehhez hasonlót) kapni:
Köszi előre is ! :)
2011. máj. 20. 21:20
11/15 anonim válasza:
new yourkerben láttam pont ilyen színben, de középen nem volt semmi, csak meg volt csavarva
12/15 A kérdező kommentje:
Tényleg??? Komolyan? ???? Mikor láttad? Volt még belőle? Úristen 18:52 mikor láttad? :$
2011. máj. 21. 20:13
13/15 anonim válasza:
2 hete kb. pesten. én is hasonlót vettem, de nekem rózsaszín. én azt hittem, hogy már csak alig van, de más mondta, hogy vidéken még meg sem jelent, szóval még van esély rá, hogy legyen :)
ugyanez, abban a színben, amit te mutattál
14/15 anonim válasza:
a Coraban is vannak ilyenek több féle színben (az egyik hozzászóló írta, hogy lilát keres, az is van)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! :DD
2011. júl. 16. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!