Milyen meretu melltartot hordtok?
Figyelt kérdés
es megvagytok elegedve vele?2009. márc. 13. 23:26
31/42 anonim válasza:
75/B A melltartóval meg vagyok elégedve, de a mérettel nem!:D
32/42 anonim válasza:
Egy éve szülés előtt 80/B volt, most szülés után, (szoptatás után) 90/D nekem kényelmetlen ez a nagy, de nem megy a fogyás.... a férjem mindkettő méretet szereti
34/42 anonim válasza:
90 D szoptatás után és elégedett vagyok vele amúgy a férjem imádja mert azelött 80 B volt úgy is szerette de imádja a nagy didiket.
36/42 anonim válasza:
Bazz miért akar mindenki dupla d-s melleket? :D De most komolyan...én csak kb egy 75/b-set szeretnék...
(a 70A-s vagyok)
37/42 anonim válasza:
75/a és elégedett vagyok vele.. szerintem az alkatomhoz nem illene nagyobb (bár magas vagyok, de vékony) ..mondjuk még lehet h fog nőni, mert 14 vagyok
39/42 anonim válasza:
70 B de valamikor elég az A,elégedett vagyok vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!