Milyen meretu melltartot hordtok?
Figyelt kérdés
es megvagytok elegedve vele?2009. márc. 13. 23:26
21/42 anonim válasza:
Szia!
90/C van amiből D ! TEljesen meg vagyok vele elégedve, bár nagyobb már ne legyen!
22/L
23/42 anonim válasza:
elvileg 70/A. Ha szerencsém van 1.kapható 2.nem nagy rám. Nem igazán vagyok elégedett.. Nekem ne sírjatok ilyen 75Bsekkel..:D De legalább ez tuti nem fog lógni.
18/L
24/42 A kérdező kommentje:
utolso valaszoloval egyet ertek :) ... masok a 75B-vel sincsenek megelegedve ... es meg meg melltartot sem kapok olyan kjicsi (AA)
2009. márc. 16. 18:20
25/42 anonim válasza:
75G, és már elfogadtam, de sokáig nem tudtam, így azt hiszem elégedett is vagyok. :)
28/42 anonim válasza:
100/110 D:D...megfelel:Phisz mindenkinek tetszik
29/42 anonim válasza:
ez nagyon fazontol fugg szoval 80-90 B/C es teljes mertekben meg vagyok elegedve veluk (es ahogy eszreveszem mindenki mas...:)
sajnos felek h le fog folyni de egyelore jo igy :)
20L
30/42 anonim válasza:
Nekem nincs is. :-((((( Férfi vagyok. Nagy baj???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!