Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki miben szokott menni discoba...

Ki miben szokott menni discoba? ( ilyen nem túl jó időben )

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok... részletesen írjátok le légyszi :P :)
2009. márc. 13. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Farmer,vagy ha nincs tuk hideg akkor szoknya vastag harisnyával. A naci szárát általában betüröm,vagy térdgatyát veszek fel vastaf harisnyával.

Felsőt meg ugyanolyanokat mint nyáron. Sexy,cuki toppokat. Persze veszek fel kardigánt is,de azt ugyis bedobom a ruhatárba.

Utálom h télen sehol nem lehet kapni toppokat,meg kivágott felspket. Azt hiszik h télen nem jár buliba az ember?

2009. márc. 13. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálam fő a réteges öltözés, mert kint még hideg van, de bent a tánc közben naon le lehet izzadni. Veszek egy farmert, egy kényelmes lapos cipőt (mert én a magassarkúban nem igazán tudok táncolni, meg fájna is benne a lábam) fölveszek egy fekete passzos fölsőt, és egy kardigánt ha nagyon hideg van, meg persze kabit. Hát kb ennyit.
2009. márc. 13. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Ja, Én is utálom, h nem lehet kapni bulis felsőket télen... Múlt héten venni akartam, ha volt is, az nem olyan volt, amilyenre én gondoltam :S ugyhogy teljesen reménytelen :S

köszi, h írtatok! :) Várom még a válaszokat! :)

2009. márc. 13. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Én télem varratni szoktam felsőt, legalább az olyan lesz,amilyet én akarok!Amúgy általában magassarkú csizma+répanaci(betűrve) vagy miniszoknya és valami bulis felső!Nem feltétlenül top!Pl múltkor vettem egy hosszú ujjú passzos felsőt, az egész csipke és nagyon szexi!Meg van jónéhány olyan hosszú ujjúm, ami csillogós vagy kivágott, azok tökéletesek bulizni!De varrattam már olyan farmer miniszoknyát is,amihet varrattam mell alá érő kisakbátot is, így az is nagyon jó egy szép toppal!
2009. márc. 13. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú farmer vagy fekete nadrág, és vagy lapos cipő, vagy tűsarkú magasszárú (de csak törpetűsarkú), fölsőnek valami kivágottat szoktam, de semmi csípővillantás, mert az nekem nem előnyös sajnos :( Rá valami pulics, kabát, azok úgyis mennek a ruhatárba.
2009. márc. 13. 18:44
 6/8 anonim válasza:
86%

Szexi, vastagabb fekete harisnya gyönyörű harisnyatartóval, vörös magassarkú csizma, fekete tanga, melltartó, top, egy kis feszes pulcsi és van egy gyönyörűszép valódi bundám, amelyik bokáig ér, így nem fáztam. Hála Istennek, már jön a jó idő!

:) Ja, néha, ha nagyon hideg volt, felhúztam egy otthonkát is.

2009. márc. 13. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:

A harmadik válaszoló nagyon jól megoldja! :) Igazad van.. nem is rossz ötlet! :D

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. márc. 14. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
répaszárú naci,lehetőleg valami sötétebb farmer,bokacsizma,és vmi hozzá passzoló felső...
2009. márc. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!