Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik színű órát válasszam?...

Melyik színű órát válasszam? 15/L (lent)

Figyelt kérdés
[link] ilyen típusú órát fogok venni csak a színét nem tudom eldönteni. a cipőim színesek...van egy lila és 2 kék is, a ruháim többsége is színes...szerintetek melyik óra legyen? :)
2011. máj. 18. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Neked ér ennyit..? Mennyit te kis sz*ros? Max a szüleidnek érsz annyit, hogy kiadnak rád ennyi pénzt. (Egyébként én a pinket venném, hogy a kérdésre is válaszoljak xD)
2011. máj. 18. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
fű, de rusnya! amúgy pink szerintem is.
2011. máj. 18. 21:51
 13/16 anonim válasza:
Szerintem kek,vagy rozsaszin, a szines egyeniseged miatt, amugy feketere szavaznek,de feketeben sehogy sem nez ki (amugy sem), viszont kulonleges darab,illik hozza es valoszinu hozzad is az eroteljesebb szin. A kek vagy rozsaszinbol,ami tehozzad all kozelebb es szivesebben hordod,ennyi szin mellett mar "mindegy" mik a tobbi kiegeszitok.
2011. máj. 18. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem a pink tetszik legjobban, de azt vedd ami neked tetszik! Amúgy nem adnék annyi pénzt egy óráért!! :O
2011. máj. 19. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
45%

Sztem a kéket..De azért annyira nem különleges,mert a sztárok hordják..:DD Nekem is tetszik,de nem adnék ennyit érte..((:

15L

2011. máj. 19. 13:50
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Úgy látom a citromsárgát nem írták, ha színesen öltözködsz, akkor az órád is legyen az, zöldben nincs?
2011. máj. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!