Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik színű tornacipőt...

Melyik színű tornacipőt válasszam?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első "konzerv" cipőm, eddig biztos voltam benne, hogy fehéret veszek, de most nézegettem és a málnás-rózsaszín nagyon megtetszett, nagyon szeretem ezt a színt, de nem tudom hogy 23 évesen, való e nekem, vagy inkább maradjak a fehérnél mert az tutira mindenhez megy.

köszönöm a válaszokat:)

[link]

2011. ápr. 8. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 23 évesen már öltözködhetnél kicsit komolyabban, nem úgy, mint egy 14 éves...
2011. ápr. 8. 10:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem meg kosztüm és magassarkú hétköznapok után, nem hiszem hogy gáz lenne hétvégén sportosan öltözködni.

Convers nem korfüggő szerintem. Még 30 éves anyukák is vesznek fel és nem gáz egyáltalán.

2011. ápr. 8. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Első, te hány éves vagy?
2011. ápr. 8. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Simán felvehetsz. Egyébként szerintem a rózsaszín legyen.

21/L

2011. ápr. 8. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hétköznapra, egyszerű utcai viseletnek nyugodtan felveheted. Én a helyedben a fehéret választanám, pont a jobb kihasználhatóság miatt és egy kicsit komolyabb is mint a rózsaszín (bár nekem lila van 26 éves fejjel:))
2011. ápr. 8. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
szép ez a rózsaszín, de a fehéret több mindenhez fel lehet venni
2011. ápr. 8. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Felveheted, tényleg nem korfüggő.

Nekem is nagyon tetszik a rózsaszín, de én azért nem azt venném, mert kevesebb színhez lehet felvenni, míg pl. egy fehéret vagy feketét bármihez. Legszívesebben én is színeset vennék, de arra nincs pénzem, hogy minden ruhámhoz vegyek. :(

2011. ápr. 8. 11:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Akkor megnyugodtam hogy nem én vagyok h*lye hogy tornacipőt szeretnék.:)

De még mindíg nem tudom, szívem szerint a rózsaszínt venném meg, de az eszem szerint meg fehéret.

Ha lenne sok pénzem és nem házra gyűjtenénk akkor vennék, kéket, sárgát is az előbb elmített szinek mellé:P

2011. ápr. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!