utcára is felvenném de csak balerina cipővel,magassarkúval semmiképp:D
2011. máj. 18. 20:54
12/22 anonim válasza:
Nagyon rövid, én így tuti nem venném fel. Meg van ott az a csíkos rész meg az arany csat is. Ez így sok nekem.
2011. máj. 18. 21:10
13/22 anonim válasza:
Sztem ez így nagyon jó!!22/L
2011. máj. 18. 21:40
14/22 anonim válasza:
nem rövid ez. és fel ne vegyél cicanadrágot hozzá, mert nagyon trampli. csinos vagy, de nekem ez az öv előnytelennek tűnik. de amúgy jó kis szett ez :)
2011. máj. 18. 21:53
15/22 anonim válasza:
annyira jó az alakod. *-*
szerintem elmegy utcára. De inkább nyáron amikor már mindenki ilyesmiket hord. Magassarkút viszont csak buliba. :) hétköznapokra jó a balerina.
2011. máj. 18. 22:03
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)Amúgy egy deréköv csodákra képes :DIgen,talán más derékövvel,egy sima feketével és hozzá valami csíkos hosszú ujjú felsővel jó lenne és maradhatna a magassarkú is:)
2011. máj. 18. 22:12
17/22 anonim válasza:
Tényleg nagyon szép alakod van:)
Egyébként szerintem ez így jó, eszedbe ne jusson forrónacihoz cicanadrágot felhúzni, mert nagyon ízléstelen. Napközben szerintem egy laposabb cipővel, este pedig egy szexi magassarkúval tuti lesz!
Mellesleg ötletesen takarod ki az arcod:)
2011. máj. 18. 22:16
18/22 anonim válasza:
Dögös :) Elcsöppentem;)
2011. máj. 19. 14:41
19/22 anonim válasza:
Hová való vagy?
2011. máj. 19. 14:43
20/22 anonim válasza:
Nagyon szexi szerkó,én is azt mondom hogy,egy cicanacival párosítható ha gondolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.