Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vagány ez az összeállítás?...

Vagány ez az összeállítás? Mit változtatnál rajta?

2011. márc. 31. 06:55
 1/9 anonim ***** válasza:
A darabokkal nincs külön-külön baj, de nekem maga a szett nem áll össze, kicsit túl sok az árnyalat, vagy nem tudom. Mondjuk az a fityegő fehér gyöngy nem jön be, és a fehér nadrág sem áll túl jól a csajnak. Valami sötét nadrággal jobb lenne, ami nincs betűrve a cipőbe, de ez mellékes. Igazából a kabát az, azt hiszem, ami nagyon kilóg a sorból, mert teljesen elüt színében minden mástól, pedig elég hangsúlyos darab. A cipő, táska, sál kombó oké együtt, de a kabát nagyon más árnyalatától nekem kicsit szétesik az egész, talán valami sötétebb színűvel jobban tetszene, nehéz megmondani. Vagy mondjuk valami más színűvel, mint barna, pl piros.
2011. márc. 31. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Összességében elég rossz párosítás.A kockás ing kifejezetten nem illik a képbe, a fehér gyöngysor meg pláne nem, főleg így, hogy rálóg a sálra.

Mondjuk a csizma ,nadrág, kabát, táska maradhat.A kockás ing helyett lehetne valami egyszínű felső, barna, fekete vagy fehér.Maradhat a sál is, a gyöngysor pedig felesleges.

2011. márc. 31. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát a fehér nadrágot minimum lecserélném, a világos színek derékon alul amúgy is kövérítenek, elütő színű cipővel meg még rövidebbnek mutatják a lábat.

A csaj egyáltalán nem tud öltözni, a haja és sminkje valami rettenet!!!

Tényleg semmi nem megy semmihez, elég gáz.

2011. márc. 31. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem klassz :)
2011. márc. 31. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:

a haja és a sminkje szörnyű :)

az összeállításból pedig a sál nem illik nekem oda, amúgy egy hétköznapra elmegy

2011. márc. 31. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem, nekem nem pont ilyen a stílusom, szóval én kb. mindent változtatnék:D
2011. márc. 31. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
milyen kérdés ez hogy "vagány?"? ez nem vagány, hanem egy tipikus hülye piicsa szerelés.
2011. márc. 31. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A gyöngysor nem tetszik, de a kendő sem, mert a hosszú hajjal együtt valahogy furcsa. Megnézném kendő nélkül a lányt, vagy más frizurával.

A rúzs túl erős: vagy a szemet, vagy a szájat kell hangsúlyozni, a kettő együtt nem ajánlott.

A többit nem is néztem meg annyira...

2011. ápr. 3. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
divatos, de mindenki ilyenben van..tömegcuccok
2011. ápr. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!