Mennyire röhögnétek ki, ha beleakadna a magassarkú cipőm sarka a vonat lépcsőjén egy kis résbe?
Én nem röhögnélek ki, mert átérzem. Nekem is beakadt egyszer, és ki is léptem belőle, majdnem beesett a vonat alá a cipő (mert persze amint kicsúszott a lábam belőle, kijött a résből a sarok...) :S
Szerencsére különvonat volt (iskolai kirándulás), és így nem volt cink, mert volt időm, de egyébként nem tudom mi lett volna, ha mondjuk fél percem van felszállni :S
nálam az ilyen mindennapos, úgyhogy épp ezért valószínű derülnék egy jót rajta, de csak mert tudom hoogy én is ilyen balf*sz vagyok:D
vmelyik nap egy srác a villamoson melléült a széknek és majdnem teljesen leült a földre. hát én olyan jót nevettem XD
Nem röhögnélek ki, történt már velem cikisebb dolog is :D
Magassarkúban tipegtem, álmaim lovagja jött szemben, erre pont két macskakő közé léptem, kibicsaklott bokám, alig tudtam visszanyerni az egyensúlyom, én meg majdnem tanyáltam.
Na, ez a ciki, nem ez :D
Köszi a válaszokat.:)
Egyszer egy göröngyre is ráléptem véletlenül, és megbotlottam, de hál istennek ott volt a barátnőm, és belé kapaszkodhattam. Ilyenkor legtöbbször hallom a hátam mögött a vihogást, meg összebeszélnek, hogy "tanuljon már meg járni magassarkúban" :) Pedig szépen járok benne, csak amikor egy egész napot kell benne rohangálnom, utána kicsit nehéz rá koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!