Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire röhögnétek ki, ha...

Mennyire röhögnétek ki, ha beleakadna a magassarkú cipőm sarka a vonat lépcsőjén egy kis résbe?

Figyelt kérdés
Múltkor megtörtént, és annyira cink volt.. nem tudom ki mit gondolt rólam akkor.. Őszinte válaszokat várok :)
2011. máj. 18. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Én nem röhögnélek ki, mert átérzem. Nekem is beakadt egyszer, és ki is léptem belőle, majdnem beesett a vonat alá a cipő (mert persze amint kicsúszott a lábam belőle, kijött a résből a sarok...) :S

Szerencsére különvonat volt (iskolai kirándulás), és így nem volt cink, mert volt időm, de egyébként nem tudom mi lett volna, ha mondjuk fél percem van felszállni :S

2011. máj. 18. 20:02
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
ha sopánkodni és sikítozni kezdenél meg jajongani akkor nem röhögnélek ki csak gáznak találnám ha meg nemcsinálnál semmit csak így uhh vagy olyan arckifejezés vagy semmit akkor meg együttéreznék veled
2011. máj. 18. 20:03
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
ÉN megmondom őszintén hogy ha olyan kedvemben vagyok szakadnék a röhögéstől, de én sok mindenen elröhögöm magam:D
2011. máj. 18. 20:05
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Semmit,sajnálnálak egy kicsit,ilyen mindenkivel előfordul előbb-utóbb
2011. máj. 18. 20:05
 5/13 szamóca. ***** válasza:
93%

nálam az ilyen mindennapos, úgyhogy épp ezért valószínű derülnék egy jót rajta, de csak mert tudom hoogy én is ilyen balf*sz vagyok:D

vmelyik nap egy srác a villamoson melléült a széknek és majdnem teljesen leült a földre. hát én olyan jót nevettem XD

2011. máj. 18. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha a közeledben lennék és látnám, segítenék, hogy el ne ess. Nem vagyok az a kárörvendő fajta. :)
2011. máj. 18. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
velem is volt ilyen, alig bírtam leszállni a vonatról! sőt! még el is estem és az a roh@dt sarok tartott megXD
2011. máj. 18. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem röhögnélek ki, történt már velem cikisebb dolog is :D

Magassarkúban tipegtem, álmaim lovagja jött szemben, erre pont két macskakő közé léptem, kibicsaklott bokám, alig tudtam visszanyerni az egyensúlyom, én meg majdnem tanyáltam.

Na, ez a ciki, nem ez :D

2011. máj. 18. 20:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Egyszer egy göröngyre is ráléptem véletlenül, és megbotlottam, de hál istennek ott volt a barátnőm, és belé kapaszkodhattam. Ilyenkor legtöbbször hallom a hátam mögött a vihogást, meg összebeszélnek, hogy "tanuljon már meg járni magassarkúban" :) Pedig szépen járok benne, csak amikor egy egész napot kell benne rohangálnom, utána kicsit nehéz rá koncentrálni.

2011. máj. 18. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
Én sem röhögnélek ki, mert sokszor voltam már hasonló helyzetben lányként:) Főleg, hogy én nem is hordok sokszor magassarkút. De ha nagyon vicces helyzet lenne, akkor egy mosoly becsúszna:):D
2011. máj. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!