Most Lady Gaga jól érzi magát?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy a kérdés hülyén hangzik, de itt egy videó http://www.youtube.com/watch?v=m9YfgKMmMk4 és régen, annyira szimpatikus szép és csendes lány volt... és most komolyan ennyire fontos volt neki a karriere? Én értem, hogy jó gazdagnak lenni, de inkább vagyok boldogan szegény, mint nem boldogan gazdag. Ha pedig jól érzi magát így, hogy egy csomóan nem is szeretik és röhögnek rajta, akkor meg elég hülye... Igazából én nagyon szeretem őt, és lehet, hogy most kicsit ellentmondok magamnak, de akkor sem értem, hogy miért kellett így tönkretennie a saját életét :/ :)2011. máj. 16. 21:19
2/6 anonim válasza:
Hát, biztosan fontosabb volt neki a karrier, a pénz. De szerintem nem mindenki gondolja úgy a gazdagságról, hírességről, hogy boldogtalan..én is tudom hogy a pénz nem boldogít, de attól még lehetek gazdagon boldog, ha én ezt úgy alakítom..csak aztán lehet hogy már nehéz, vagy elfelejtem ezt (később), és lehet hogy az ismertséghez vezető út már boldogtalan...meg szerintem Lady Gaga ereje éppen hogy az újdonságon alapul, mindig változnia kell, mindig ijesztőnek kell lennie, valamin mindig el kell borzasztani minket (ruhái díjátadókon), hogy róla beszélhessenek, így még az, aki nem szereti Lady Gagát az is róla beszéljen, akár szidja is, csak beszéljenek róla, mert ez tartja életben a hírnevét. Egy sztárnak (én úgy vettem észre) nem szabad állandónak maradnia (főleg a tinisztároknál) mert jön egy másik, akit jobban fognak szeretni, engem meg elfelejtenek. Rihanna is érdekes ebből a szempontból, őnála is más album, más haj, frizura, az állandó változatosság. Mostanában már alig lehet egy "szerény, csendes" lány világsztár. Csak lila, vörös, zöld extrém hajakkal lehet kitűnni.
3/6 anonim 

válasza:

Nem tudhatod biztosan hogy nem boldog. Én örülnék ha több millió ember szeretne engem vagy amit csinálok. Aztán az is lehet hogy mindig ilyen akart lenni csak nem volt elég pénze vagy önbizalma megvalósítani ezt a kinézetet. De persze az éremnek mindig két oldala van. :) Nem tudhatjuk....
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem most bontakozik ki, valószínű nem szeretett csendes jó kislány lenni, és amint népszerű lett, tett is róla, hogy megszabaduljon ettől a vonásától. Ha magamból indulok ki, akkor jól tette, szerintem ő most boldog, azt csinálja amit mindig is szeretett volna, és megmutatja milyen is ő valójában.
Nálam is volt egy ilyen átalakulás, ezért tudom milyen amikor mindenki azt hiszi rólad, hogy szende jó kislány vagy, pedig te tudod, hogy nem, de képtelen vagy kitörni ebből.
5/6 anonim 

válasza:

Honnan tudod, hogy nem boldog?
Gondolom szeret híres lenni, az pedig azzal jár, hogy sokan utálják. Bizonyára tudja kezelni, és azokkal foglalkozik, akik szeretik. Szerintem nem az a fajta, akit boldogtalanná tesz pár beszólás.
6/6 anonim 

válasza:

Sokan nem szeretik meg kinevetik, ez igaz, de milliószor többen vannak azok, akik szeretik. Sikeres, gazdag, híres, konkrétan belekötni nem tudnak, csak irigykednek rá. Azt csinálhatja, amit szeret, énekel és megmutatja az egyéniségét. Innentől fogva nem hiszem, hogy ne lenne boldog így. Aki zenész, és ebből akar megélni, annak a karrier is nagyon fontos, ez nem csak Gagánál van így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!