Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Legging kicsit rövidebb pólóval?

Legging kicsit rövidebb pólóval?

Figyelt kérdés

Nem takarja el a pólóm teljesen a fenekemet, de nagyon jó alakom van. Tudom, hogy a legging+póló+balerinacipő tömeg cucc, és minden 2. lányon ilyen van, de gondoltam holnap ezt veszem fel. Kicsit furán érzem benne magam, mert elég visszafogott vagyok, szerintetek nagyon gáz, ha nem takarja el a póló teljesen a fenekem?

21/L

2011. máj. 16. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha jó alakod van, és elől nem vág be akk nem gáz sztem :)
2011. máj. 16. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Tényleg jó alakom van, és nem vág be, meg elől takar a póló, csak hátul a fenekemet nem takarja el teljesen, láttam már lányokon sokkal rövidebb pólóval is, úgy biztos nem venném fel, ez kb. a fenekem közepéig takar.
2011. máj. 16. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor meg nyugodtan vedd fel, biztos csini lehet! :)
2011. máj. 16. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó alakod van,akkor teljesen okés:)

Nekem mindig tetszett az ilyen összeállítás főleg ha egy lányon jól áll,és nem csak 'magára rángatta':)

2011. máj. 16. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem közönségesen hat főleg ha a bugyid kilétszik, formája vagy a színe.
2011. máj. 16. 20:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Dehogy látszik ki a bugyim, és közönségesnek semmiképp sem az, csak én vagyok elég gátlásos, de azt hiszem ezt most bevállalom.:)
2011. máj. 16. 20:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Jó alakkal bátran vállald be!

Még önbizalom növelő is lehet, ha kapsz pár bókot, vagy csak figyeled a pasik reakcióját. Észreveszik ha csinos, és szexi vagy. Jó alakkal sokunk kedvence ez a szerelés. ;)

Emiatt ne légy gátlásos. Hajrá! :)

27F

2011. máj. 16. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:

nyugodtan...most buliba én is rövid fölsö és cicanaci párositásban mentem:) nem volt vele gáz:) esetleg egy vastagabb öv ha zavar h rövid a fölső:):):)

22L

2011. máj. 17. 08:59
 9/11 ívy1 ***** válasza:
csatlakozok a legelső íróval. Amúgy felvetted ? Én is gondolkodok rajta,elöl nem vág be,de nem tudom hogy az alakom jó-e hozzá.
2011. máj. 20. 17:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Felvettem, megnéztek, de jólesett. Ezek után is fel fogom venni, sztem egy kényelmes, mégis csinos szerelés.:)
2011. máj. 20. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!