Van elég cuccotok tavaszra?
hello! szerinted van olyan no, aki azt vàlaszolja majd: igen? :D
Nekem sincs egy rongyom se ( ohm..a szekrény màst mutat, de tudod hogy van ez- kéne még ez, meg az, de akkor màr megint egy ujabb :))
Én már 2 hete rohangálok a városba hogy legyen egy nyamvadt tavaszi kabátom, tavaszi cipőm, mert tavalyról nem maradt meg egy sem, vagy már elhasználódtak és egyszerűen nem találok sehol.
Már nem akarok a téli kabátomba járni, jól jönne egy tavaszi, dehát nincs egy boltban sem, vagy ha van akkor az 15 ezer:(
hát nekem szó szerint semmi nincs :)
ugyanis hamarosan szülök és fogalmam sincs, hogy milyen lesz a méretem - a terhesruhákat már nem hordhatom, a régi ruháimba meg még nem fogok beleférni :S
szóval vennem kell egy csomó cuccot :S
Kedves első hozzászóló és kérdező!
Igen nekem van elég tavaszi ruhám. Nem hiszem, hogy fogok venni az idén tavaszi ruhákat, hisz nagyon rövid a tavasz, hamar beköszönt a nyár. Van 8 hosszú ujjú, vékony felsőm, van 3-4 tavaszi pulcsim, 2 kabátom, 4 farmer nacim. Minek költekezzek? Nem igaz? Cipőm is van 3, így arra se kell költeni.
Utolsó két válaszoló: jó nektek :)
Amúgy nem tudom mi van, én se találok semmit magamnak...
erre énis csak azt tudom mondani hogy nincs...
de vannak jó kis turkálók...található benne egy-két érdemleges divatos darab
ráadásul nem is a legutolsó divat szerint...akár márkás is, elérhető áron...ja azt kihagytam hogy egyedi:)
Jó vásárlást!
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!