Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van elég cuccotok tavaszra?

Van elég cuccotok tavaszra?

Figyelt kérdés
Ugye nem csak nekem sincs egy rongyom se? :(
2009. márc. 12. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hello! szerinted van olyan no, aki azt vàlaszolja majd: igen? :D

Nekem sincs egy rongyom se ( ohm..a szekrény màst mutat, de tudod hogy van ez- kéne még ez, meg az, de akkor màr megint egy ujabb :))

2009. márc. 12. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már 2 hete rohangálok a városba hogy legyen egy nyamvadt tavaszi kabátom, tavaszi cipőm, mert tavalyról nem maradt meg egy sem, vagy már elhasználódtak és egyszerűen nem találok sehol.

Már nem akarok a téli kabátomba járni, jól jönne egy tavaszi, dehát nincs egy boltban sem, vagy ha van akkor az 15 ezer:(

2009. márc. 12. 10:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem szó szerint semmi nincs :)

ugyanis hamarosan szülök és fogalmam sincs, hogy milyen lesz a méretem - a terhesruhákat már nem hordhatom, a régi ruháimba meg még nem fogok beleférni :S

szóval vennem kell egy csomó cuccot :S

2009. márc. 12. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első hozzászóló és kérdező!

Igen nekem van elég tavaszi ruhám. Nem hiszem, hogy fogok venni az idén tavaszi ruhákat, hisz nagyon rövid a tavasz, hamar beköszönt a nyár. Van 8 hosszú ujjú, vékony felsőm, van 3-4 tavaszi pulcsim, 2 kabátom, 4 farmer nacim. Minek költekezzek? Nem igaz? Cipőm is van 3, így arra se kell költeni.

2009. márc. 12. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Mivel szerencsére nem érdekel a divat, így nincs olyan problémám, hogy nincs egy rongyom se, amit felvehetnék. Pár évente szoktam kisebb vagyont elkölteni a ruháimra, sose vásárolok kínai üzletben vagy butikban. Csak márkás ruhákat veszek, amik évekig kitartanak.
2009. márc. 12. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolsó két válaszoló: jó nektek :)

Amúgy nem tudom mi van, én se találok semmit magamnak...

2009. márc. 12. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:

erre énis csak azt tudom mondani hogy nincs...

de vannak jó kis turkálók...található benne egy-két érdemleges divatos darab

ráadásul nem is a legutolsó divat szerint...akár márkás is, elérhető áron...ja azt kihagytam hogy egyedi:)

Jó vásárlást!

15/l

2009. márc. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!