Szerintetek b*zis fiúkon a répanaci/csőnaci?
akk mi az ideális gatyaa sztetek? :))))))
fiiuknak .: )
Szerintem nagyon jól néz ki azokon, akiknek jó az alakjuk. Főleg vékonyabb fiúknak áll jól, de nem a nagyon véznáknak.
Persze nem azokra a gatyákra gondolok, ami csak a combon, meg a vádlin feszül, és a seggén meg lóg, mert azok senkinek sem állnak jól, hiszen olyan hatást kelt, mintha az illető betojt volna. :) És sokan itt rontják el a csőgatya vásárlást. Megveszik ezeket a mély ülepű gatyákat, de hátulról már nem nézik meg magukat a tükörben.
Egy igazi, normális csőgatya mindenhol feszül egy picit, seggen is, combon is, vádlin is. Pont ez benne a lényeg, hogy kiadja az alakod.
Nekem majdnem minden nadrágom ilyen feszülős, és több csajszi is megdicsért már, hogy jól néz ki. :)
A "b_uzizósok" irigykedő "trendi" véleménye meg nem érdekel, te se idegesítsd magad ezen. Vedd fel a csőgatyát bátran, ha neked tetszik, és jól érzed magad benne. Én is, és még nagyon sokan ezt tesszük.
27F
10:29
Az ülepes gatya teljesen más, mint a csőnadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!