Milyen ruha-haj-smink illik bérmálkozáshoz?
174 cm 55 kg vagyok,magassarkút nem hordok,kosztümöt viselni semmiképpen nem szeretnék.Hajam sötétbarna,hullámos,vékonyszálú,majdnem mellig érő.Köszi:)
14/L
Szia! Én is most bérmálkozom, nekem már megvan a ruhám. Én sem akartam kosztümöt, meg mondjuk nálunk senki nem lesz szinte abban, úgyhogy egy fekete koktélruhát vettünk boleróval. Hasonló ehhez, csak az oldala "húzatott": [link]
A hajamat valószínűleg a fodrász csinálja majd, szerintem picit be lesz göndörítve(mondjuk alapból is az) és lehet hogy feltűzve. Sminket nekünk megtiltotta a pap, ha te akarsz, akkor is szerintem max. egy kis szempillaspirál meg szájfény (+ alapozó, ha kell)
Sminket alapból is csak alapozó-púdert akartam:)
Ruhát én is valami olyasmit szeretnék mint a tied,vagy olyanból fehéret.Csütörtökön megyünk megvenni:) Hajam hát nem tudom,fodrászhoz elmegyek és majd kitalálunk valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!