Hogyan kérjem meg anyukámat, hogy egyedül mehessek vásárolni?
Figyelt kérdés
14L vagyok és úgy döntöttem, hogy egyedül veszek melltartót.(Nem részletezem, szerintem tudjátok milyen rémes tud lenni egy anya.) Csak az a baj, hogy nem nagyon szoktam egyedül menni sehova, és nem tudom, hogy vezessem föl...2011. máj. 8. 21:40
11/12 anonim válasza:
neked adok igazat, de megértem anyukád indokát is. engem sem engedett egyedül ilyen idős koromban, bár akkor még nem árulta el, de a fő indok az volt, hogy félt, valami hülyeségre költöm a pénzt. tudod, ő adja a pénzt, és elgondolja, hogy veszel egy visszafogott blúzt (melltartót, nadrágot, tökmindegy) és erre hazaállítasz egy lehetetlen színűvel, amiből kinn van a fél melled/segged. lehet, h a te anyud is ettől tart, akkor viszont üljetek le együtt, és beszéljétek meg, hogy ki milyen melltartóra gondolt. ha közösen megbeszélitek, hogy akkor másnap veszel egy fekete szivacsos melltartót cserélhető pánttal 1-2000 ft-ért, akkor szerintem simán elenged egyedül is.
12/12 A kérdező kommentje:
De kb. ugyanaz a stílusunk. Én is visszafogott vagyok és nem vennék föl olyat, amiből "kint van a fél mellem". Szerintem ezt ő is tudja, mert annyira ismer.
2011. máj. 9. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!