Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kérjem meg anyukámat,...

Hogyan kérjem meg anyukámat, hogy egyedül mehessek vásárolni?

Figyelt kérdés
14L vagyok és úgy döntöttem, hogy egyedül veszek melltartót.(Nem részletezem, szerintem tudjátok milyen rémes tud lenni egy anya.) Csak az a baj, hogy nem nagyon szoktam egyedül menni sehova, és nem tudom, hogy vezessem föl...
2011. máj. 8. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
neked adok igazat, de megértem anyukád indokát is. engem sem engedett egyedül ilyen idős koromban, bár akkor még nem árulta el, de a fő indok az volt, hogy félt, valami hülyeségre költöm a pénzt. tudod, ő adja a pénzt, és elgondolja, hogy veszel egy visszafogott blúzt (melltartót, nadrágot, tökmindegy) és erre hazaállítasz egy lehetetlen színűvel, amiből kinn van a fél melled/segged. lehet, h a te anyud is ettől tart, akkor viszont üljetek le együtt, és beszéljétek meg, hogy ki milyen melltartóra gondolt. ha közösen megbeszélitek, hogy akkor másnap veszel egy fekete szivacsos melltartót cserélhető pánttal 1-2000 ft-ért, akkor szerintem simán elenged egyedül is.
2011. máj. 8. 22:34
 12/12 A kérdező kommentje:
De kb. ugyanaz a stílusunk. Én is visszafogott vagyok és nem vennék föl olyat, amiből "kint van a fél mellem". Szerintem ezt ő is tudja, mert annyira ismer.
2011. máj. 9. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!