Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílusúak ezek a lányok?

Milyen stílusúak ezek a lányok?

Figyelt kérdés

A 17 éves lányom szobája ilyen képekkel van telerakva. Hasonlítani szeretne ezekre a lányokra.Milyen zenét hallgatnak illetve h ez az öltözködés is az emo-hoz tartozik? Féltenem kellene?

Pár kép amit találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 8. 17:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem ilyen emo-goth keverék. De bármilyen is, meg kell hagyni, hogy elvont , extrém és merész. De szerintem nem parázz. Had legyen a lányod olyan, amilyen szeretne lenni. Legalább nem lesz tucat. Utálom a sorozatgyártmány embereket. -_-

L/16

2011. máj. 10. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

kb ilyen stílusom van nekemis, csak kicsit színesebb. van pár piercingem is, de elég erősen antidohányos vagyok, nem drogozok, és inni se szoktam. szerintem nem kell félned emiatt, egyszerűen csak tetszik neki, és kész :D

17/L

2011. máj. 10. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:

15:05

Nem vagyok tudatlan, és nem a külsőről ítélek. Csupán annyit írtam, hogy közöttük talán nagyobb eséllyel vannak illegális drogokat használók, ezért inkább legyen résen, mint ne.

00:35

20 fölött sokan már elérnek egy olyan szintet, hogy felelősségteljesen tudják csinálni, amit csinálnak. Alatta ez nem jellemző.

2011. máj. 11. 13:22
 14/15 anonim ***** válasza:
goth de inkább pin-up girl
2011. máj. 11. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 81%, ha csak pletykákból meg előítéletek alapján van valami fogalmad a drogosokról se a bodymodról, megtennéd, hogy nem kelted itt a hangulatot és nem beszéled tele az emberek fejét?

Már nem azért, de észrevételem szerint aki drogos, az inkább le van pukkanva. Egy ilyen megjelenés fenntartása eléggé sok időt idényel. Aki tényleg rá van állva a drogokra, az nem a hajszíne vagy a tetkói érdeklik hanem hogy meglegyen a napi anyag.

Ezeznkívül, aki drogos, az igyekszik belesimulni a tömegbe, mert mindig a legfelűnőbb embereket szúrják ki az ellenőrzéseken, razziákon.

Ezzel szemben a bodymod kultúra tagjai - bármelyik szubkultúrűba is tartoznak- műalkotásnak tartjá a testüket. Ha valakinek festmények vannak a bőrén arra azért vigyáz. A drogok viszont tönkreteszik a bőrt, a hajat...

2011. máj. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!