A 17 éves lányom szobája ilyen képekkel van telerakva. Hasonlítani szeretne ezekre a lányokra.Milyen zenét hallgatnak illetve h ez az öltözködés is az emo-hoz tartozik? Féltenem kellene?
Szerintem az emo-hoz nincs köze. De ez a sok piercing meg tetkó, elég csúnyák ezek a lányok :S Meg kicsit olyan drogos feeling nekem, de nem akarlak megijeszteni, nem értek hozzá én se, csak ez jutott eszembe róluk. :-/
20l
2011. máj. 8. 18:00
2/15 anonim válasza:
valami ótvar scene, vagy hasonló
2011. máj. 8. 18:02
3/15 anonim válasza:
Nyugi nem kell félned,nekem hasonló képekkel van tele a gépem és 14 éves vagyok, majdnem kitűnő tanuló,nem cigizek,nem drogozok.Hogy milyen stílusúak azt sajnos nem tudom,de engem is érdekelne.
2011. máj. 8. 18:07
4/15 anonim válasza:
Szia. Nincs köze az emohoz, de ha lenne, akkro se érteném, miért féltenéd a lányodat. Hasonlítani szeretne rájuk, öngyilkos/drogos,stb attól nem lesz. Gondolom csak tetszik neki ez a stílus. Egyébként ez olyan SuicideGirls féleség azt hiszem.
2011. máj. 8. 18:35
5/15 anonim válasza:
Igen SuicideGirls! :) Ezek szerint a tetkók, piercingek és a testmódosítások jönnek be neki. Féltésre semmi okod inkább rájuk nézzen fel, az ő stílusuk tetszen neki, mint a drogos, piás, bulizós csajoké...
2011. máj. 8. 20:33
6/15 anonim válasza:
Nem kell félned. :) A legtöbb kamaszlánynak tetszenek az ilyen és ehhez hasonló stílusok, mert a lázadást fejezik ki. De nincs ebben semmi sötét dolog.
2011. máj. 8. 20:53
7/15 anonim válasza:
Azért drog ügyben figyelj rá, mert az ilyen nagyon "alternatív" kinézetű emberek hajlamosak lehetnek szerekhez nyúlni. Ha nincs még 20, akkor azért ne engedd drogozni.
2011. máj. 8. 23:49
8/15 anonim válasza:
őő mert 20 fölött engedheti drogozni? O_o
2011. máj. 9. 00:35
9/15 anonim válasza:
Punk/goth/hc/goa/rockabilly/emo stb mind megfordul közöttük. Ez inkább a külsőség része, sok szubkultúrában vannak bodymod rajongók. Ez így önmagában még nem definiáli stílust sem zenében sem öltözködésben.
Kb olyan mintha megkérdeznéd melyik stílushoz kötődik a bakancs illetve milyen zenét hallgatnak azok akik bakancsban járnak... egy csomóhoz. inkább az összkép dönti el.
Életformában se lehet általánsítani mert a straight edge (se cigi, se pia, se drog, se húsevés, se promizkuslis szex) mozgalom tagjai is pont így néznek ki. Meg a zűrösebb fiatalok közül is akad közöttűk.
Ne a külsőről ítélj.
2011. máj. 9. 02:30
10/15 anonim válasza:
23:49 látom te nagyon tudatlan vagy és külsőről ítélsz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!