Csajok titeket nem zavarna ha a pasitok ilyesmi alsónemüt hordana mondjuk 20 évesen?
15 16: te az összes ismerősödet láttad már gatyában?:D és ha megtudnád hogy abban alszanak délután meg ilyet hordanak akkor lenéznéd őket? Nem a gyatya teszi az embert ;D
Kedves kérdező, remélem komolyabb párkapcsolati problémád nem lesz :D addig örülj amíg ilyen dolgok merülnek fel :)
"Annak a kedves izmoscombú válaszolónak üzenem, hogy rád is van megfelelő feszülős boxer. Az én izmoscombú barátom is talált, ez jó gagyi érv volt (: "
Én vagyok az izmoscombú. Gagyi érv? Nem akarlak én meggyőzni semmiről, a véleményemet írtam. De egy farmer szára és a comb közé is be tudnak szorulni a golyók, ha nem tartja őket rendesen az alsógatya, márpedig egy boxer nem tartja. Továbbá a boxer szára felgyűrődik, az is kényelmetlen.
Aki fikázza a hagyományos alsógatyámat, az legfeljebb nem tudja meg mi van benne, én ezzel nem vesztek semmit. :)
"Aki fikázza a hagyományos alsógatyámat, az legfeljebb nem tudja meg mi van benne, én ezzel nem vesztek semmit. :)"
Igazán nem vagyok egy rózsaszínimádó plázap*csa, de ez annyira cuki volt :D
"Annak a kedves izmoscombú válaszolónak üzenem, hogy rád is van megfelelő feszülős boxer. Az én izmoscombú barátom is talált, ez jó gagyi érv volt (: "
Én vagyok az izmoscombú. Gagyi érv? Nem akarlak én meggyőzni semmiről, a véleményemet írtam. De egy farmer szára és a comb közé is be tudnak szorulni a golyók, ha nem tartja őket rendesen az alsógatya, márpedig egy boxer nem tartja. Továbbá a boxer szára felgyűrődik, az is kényelmetlen.
Aki fikázza a hagyományos alsógatyámat, az legfeljebb nem tudja meg mi van benne, én ezzel nem vesztek semmit. :)
Nem fikázom én (: És ez szerintem is aranyos volt (:
16:08 hát ez nagyon tetszett és tökéletesen igazad van :D
A kérdező meg tiszta nevetséges a hisztijével.
Inkább ez, mint a feszülős boxer....
A háttérképet pedig lehet megunta, vagy véletlenül elállítgatott vmit, és nem rakta vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!