1/18 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel ezen vitatkozok mindig. Már amikor a kirakatban meglátta próbáltam lebeszélni róla, hogy ilyen virágmintákat csak 30 felett szokás hordani. 17 éves. -.-"
2011. máj. 7. 17:55
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz, egyébként meg már bocs, de miért szólsz bele, hogy ő mit akar??!!
3/18 anonim válasza:
Egyáltalán NEM öreges, sőt most ez a divat, tök szívesen felvenném én is, ha nem lenne magassarkú.
16L
5/18 anonim válasza:
Szerintem sem öreges, vidám cipő.
6/18 anonim válasza:
Úristen nagyon jó :D a barátnődnek jó ízlése van, ne szólj bele abba amit ő szeretne :)
17/L
7/18 A kérdező kommentje:
Jó barátnőm, így próbálok neki tanácsokat adni. De ez meglepett, hogy szerintetek nem öreges..
2011. máj. 7. 18:00
8/18 anonim válasza:
Dehogy oreges, sott szerintem nagyon divatos!
9/18 anonim válasza:
Szerintem se öreges. Simán felveheti ezt egy 17 éves lány. Én is felvenném, mert jól néz ki. 24/L
10/18 anonim válasza:
tehát aki 30, az öreg :)
aranyos meglátás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!