75/D-s melltartót mért nem lehet találni szinte sehol?
Most vagy mindenkinek szinte ilyen mellmérete van és elkapkodják vagy nem is létezik:D
Aki szintén iylen méretekkel rendelkezik hol talál szép szexis melltartókat?
Kínaiban vásárolok, ott lehet kapni.
Nekem 95/D, na azt nem lehet sehol kapni. :D Pláne nem valami extrát.
Hát igazából szerintem nem lehet szép 75/D-set találni. Mert mégha az is van ráírva, nekem nem fér bele a mellem, olyan mintha kiesne. Szóval én Triumphot veszek, és abból is a simát, szóval nincs benne szivacs. Ez tök jó tart, szép dekoltázst csinál, és tényleg jó a méret. Nem szorít, nem vág, illeszkedik. Igaz, hogy drága, és kinyúlik ugyanúgy, de legalább amíg jó, addig tényleg jó :-)
Jah, és én inkább veszem a kinézetre egyszerűbbet, de ebben legalább jól néz ki a mellem, nem úgy mint a kínaikban, amiben mint két lufi, lenyomja a nyakamba, deformált, kibuiggyan, négy mellem lesz... blőe :-)
Azt hiszem most ez van. Vagyis a neve ez, de nem tudom ebben van-e szivacs. Szerintem nincs.
21/L és 75/D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!