Hol lehet olyan varrónőt találni, aki szoptatós vagy bármilyen melltartót varrna? Esetleg házhoz is jönne. Egy telefonszám már sokat segítene.
Figyelt kérdés
Egy helyen lehet csak kapni nagyon nagy méretű melltartót, de nagyon drága - Anita fehérnemű boltban.2008. szept. 3. 15:57
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem varrónők nem igen vállalnak melltartó varrást, s ha mégis, akkor nem lenne olcsóbb mint a kész. Kínai piacon, vagy boltban nézd meg, én ott láttam szoptatós melltartót, 1000 Ft kb, s nagy méretben is vannak.
2/5 anonim válasza:
Szia én Miskolcon a Müller-ben vettem nagy méretű szoptatós melltartót, nagyon jó minőségű jól tartja a mellem. 2500Ft-ba került.Pedig én már sok márkát kipróbáltam de eddig ez a legjobb.95 D-set vettem de volt nagyobb méret is.
3/5 A kérdező kommentje:
75I-s melltartóra lenne szükségem. Se a kínain nincs ekkora, se a Tescoban. Ekkora csak az Anitában kapható, de jó lenne másfajta is azért.
2008. szept. 4. 08:20
4/5 anonim válasza:
Én a brendonban vettem 3700ért,de vettem már a brumi maciban is 2500ért.Az anita nagyon drága és nem is tiszta pamut mind.
5/5 A kérdező kommentje:
A Brendonban van ilyen nagy méret? I-set talán nem láttam a neten a kínálatuknál.
2008. szept. 6. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!