Hol lehet kapni nőies szandálokat, cipellőket 41-42es méretbe?
Figyelt kérdés
Eléggé magas vagyok (179 cm)
Így a lábam is nagyobb,mint egy átlag 169cm-snek....de semmi normális cipőt nem találok!:S
És nyáron megyek esküvőre is...jó lenne vmi jót találni....
2011. máj. 5. 16:57
1/9 anonim válasza:
42-es méretben szerintem még a legtöbb cipőboltban vannak méretek.
2/9 anonim válasza:
én múltkor a deichmanban láttam nagyon szép darabokat,amiket kifejezetten 'nagy lábú' nőknek gyártottak. ezek olyan 41-44-es méretben vannak. de az összes nagyobb cipőboltban (pl. humanic) találsz ilyeneket.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor én nagyon vak vagyok,de sose találtam semmit!:)
De köszönöm...jobban kinyitom a szememet!:)
Mondjuk a 44esre kíváncsi lennék azért!;D
2011. máj. 5. 17:11
4/9 anonim válasza:
Olyan érdekes, hogy valahogy mindig az hiányzik a boltból, ami épp kell.. nem? xD Én csomószor járok úgy, hogy tetszik egy cipő, erre 40-es a legkisebb méret ami még van belőle... :D:D
5/9 A kérdező kommentje:
Te is hasonló cipőbe jársz?:D
2011. máj. 5. 20:28
6/9 anonim válasza:
Nem, nekem 38-as lábam van. De épp ez az, ti azt mondjátok nincs nagy cipő, bezzeg amikor én megyek cipőt venni, csak nagy van.. :D:DD:D
7/9 A kérdező kommentje:
De te elöbb találsz 38ast, mint én 42est.xd
2011. máj. 6. 00:23
8/9 anonim válasza:
Az lehet. Én csak azon nevetgéltem, hogy mindig az hiányzik a boltból, ami éppen az adott embernek kellene. Méretektől függetlenül.
9/9 A kérdező kommentje:
Vkinek még vmi tippje?
2011. máj. 7. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!