Linkelnétek nyári szandálokat? 13/L
Figyelt kérdés
lehet magassarkú de azért a 6cm-t ne haladja meg mivel nem hiszem hogy megendegnék hogy annál nagyobb sarokal járjak..köszi előre.13/L2011. jún. 22. 14:01
2/11 anonim válasza:
a Deichmannba nagyon szépek vannak, tavaly is ott vettem, idén is és nagyon szeretem őket!
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Persze stílustól is függ de nekem ez tetszik.Amúgy én is 13 éves vagyok:)
6/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Szia írtam neked privátban meg linkeket is küldtem ha valami érdekel csak kérdezz! :) Nem vagyok cipőboltos de nagyon szeretem a szandálokat.
9/11 anonim válasza:
Láttam sokan linkeltek római szandált....így én már nem teszem meg,de támogatom őket,mert kényelmes (tartja a bokát),szép,csinos,mindenhez felveheted!! Én kínaiban vettem,de nagyon jó minőségű. 11/L
10/11 anonim válasza:
Nekem ez a favoritom, ilyenem van :P
De szerintem ha lehet, ne magassarkút válassz, max 2-3 cm-es sarok még belefér, mert nagyon kényelmetlen. ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!