Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem ma a kínaiban egy...

Vettem ma a kínaiban egy napszemüveget 500 Ft-ért. Rajta volt a 400 nm-es jelzés csak nem vagyok biztos benne hogy tényleg szűri is az UV sugarakat. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szűri az UV sugarakat!
2011. máj. 2. 12:11
 2/15 anonim ***** válasza:
500 ft-ért tuti nem szűr...nem gondolhatod komolyan
2011. máj. 2. 12:14
 3/15 Jenny Junior ***** válasza:
Szerintem nem, ha olyat szeretnél ami tutira véd, akkor menj be egy optikába. Már biztosan megérkeztek az idei napszemüveg modellek. De a tavalyiakból is lehet maradt, és le vannak akciózva. Ne félj bemenni, nem ósdi vaskeretes napszemcsik vannak. Több divatház napszemüveg kollekcióját is megtalálod, de vannak azért itt is olcsóbb kategóriás szemüvegek. De az olcsóbb sem 500Ft...(minimum tizenezer) Ha fontos szemed védelme, akkor lehet nem a kínaiban kellene venned egyet, mert az nem nyújt védelmet a káros UV sugárzással szemben. :(
2011. máj. 2. 12:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100% hogy nem szűri, nem is értem hogy az embereknek miért csak ennyit jelent a szemük védelme! 500 Ft-ért ne várj semmit! Megveszik ezeket a silány árukat, ahelyett hogy vennének egy drágábbat ami évekig tökéletesen funkcionál! Lehetőleg optikában vegyétek a napszemüvegeteket is! Ennél már csak az a borzasztóbb, amikor tescoban meg hasonló helyeken veszik a dioptriás szemüvegeket, az optika helyett, ahol még meg is vizsgálnák őket! Inkább megveszik a xarokat, hagy ártson még jobban, ahelyett hogy használna!
2011. máj. 2. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Láttam a tévében, hogy most ingyenesen bemérik egy csomó helyen a napszemüveg UV-szűrési képességeit, talán patikákban. Szerintem 0 szűrés lesz azon a kínain...
2011. máj. 2. 12:28
 6/15 A kérdező kommentje:
csak tudjátok nagyon sok helyen lehet olvasni, hogy egy optikában szinte ugyanolyan napszemüveget kapsz mint bárhol máshol, csak ott van mögötte egy márkanév ami rak még rá minimum egy tízest. gondolok itt a ray banre pl
2011. máj. 2. 12:29
 7/15 A kérdező kommentje:

[link]

ajánlom figyelmetekbe

2011. máj. 2. 12:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Az optikák között is van olyan amiben 100%-ig meg lehet bízni, hogy minőségi és bevizsgált termékeket forgalmaznak csak!
2011. máj. 2. 12:31
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Nincs otthon kis UV lápátok? Mondjuk öngyújtó alján? Ha nincs, akkor szerintem vidd be az optikába, ott megnézik.

A válaszolók meg hülyeségetek mondanak azzal, hogy "500 Ft-ért biztos, hogy csak egy gagyi sz*r!", mert ez rohadtul nem így van, nekem a szintén kínai 300 Ft-os is szűr, és az optikus még meg is dicsérte, hogy ráadásul milyen nagy mértékben!

Imádom az olyan emberek hozzáállását, akiknek szinte "mottójuk", hogy ami olcsó, az sz*r... Pedig az olcsó sokszor sokkal többet ér.

2011. máj. 2. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
Arról nem is beszélve, hogy az a 300 Ft-os 4 éve megvan.
2011. máj. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!